Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak ošetřit odřeniny a jiná zranění, aby po nich nezůstaly výrazné jizvy?

26. 06. 2024 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Když si prohlédneme své ruce a nohy, najdeme na nich obvykle hned několik starých jizev – od spálenin, říznutí, rozškrábaných štípanců i od dlouhé řady krásných, ale nepraktických bot, které si naše nohy označkovaly krvavými puchýři. Není to žádná tragédie, ale dnes už víme, že jsme se o své šrámy na kůži mohly starat lépe.


Tedy minimálně od doby, kdy vědecký a zdravotnický svět objevil takzvané vlhké hojení. Správné hojení je opravdu věda, proces o několika fázích. Zejména pak v té první – zánětlivé – je důležité zvolit správný postup ošetření. Pokud jej podceníme, můžeme se dočkat nepřiměřených zánětlivých reakcí, zpomalení hojení, v některých případech až jeho zastavení a přechodu do stavu chronického zánětu. Toho se ale nemusíme bát, pokud vsadíme právě na zmíněné vlhké hojení, třeba za pomoci HemaGelu®.

Proč na léčbu zranění kůže volíme právě HemaGel®?


Jak ošetřit odřeniny a jiná zranění, aby po nich nezůstaly výrazné jizvy?HemaGel® je zdravotnický prostředek, který má za sebou dlouholetý výzkum v Ústavu Makromolekulární chemie Akademie věd ČR. Vzhledem k tomu, že se jedná o inovativní produkt, je HemaGel® chráněn českým patentem. A ten spočívá právě ve schopnosti vychytávat v prostoru nad ránou reaktivní sloučeniny kyslíku, čímž zamezuje vstupu infekce do rány a podporuje vlhké hojení. Díky němu se na ráně zakryté vrstvičkou gelu nevytváří strup, takové prostředí naopak podporuje růst nové tkáně a na kůži proto nezůstává žádná jizva – jako památka na špatná rozhodnutí ohledně léčby.

Proto máme HemaGel® vždycky doma a kupujeme si rovnou největší balení. Možnosti jeho použití jsou totiž široké – od spálenin, přes řezné rány, odřeniny, škrábance až po puchýře. Nedávno jsme ho vyzkoušely i na léčbu oparu. Fungoval výborně.


Zdroj foto: shutterstock.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !