Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - 2.4. 2018

2. 04. 2018 | Televizní tipy
Paní Hana žije ve starém panelákovém bytě spolu se svým synem Honzou, vnučkou Aničkou, psem a křečkem. I přes synovu pomoc je vidět, že zde chybí mužská ruka a kromě ní také peníze. A my jim uděláme pořádnou proměnu hned čtyř prostor. Za pět dní to dokážou jen designéři z pořadu Jak se staví sen.

Jak se staví sen – 2.4. 2018:


Paní Hana neměla a nemá jednoduchý život. Neměla štěstí na životní partnery. S jedním měla dceru Petru a s druhým neplánovaně syna Honzu. Nevlastní otec s Petrou moc nevycházel. Ta se proto chytla party a začala brát drogy. V té době se jí narodila dcera Anička. Petra ji nebyla schopna vychovávat, a tak ji svěřili do pěstounské péče babičce. Dcera nyní prochází metadonovou léčbou a žije v Německu.

Jak se staví sen - 2.4. 2018Otec Aničky je Němec a je již několik let nezvěstný. Paní Hana pracuje jako terénní pracovník. Pomáhá drogově závislým. Ve městě a vesnicích obchází místa, kde se narkomani pohybují, a vyměňuje jim mimo jiné staré jehly za nové. Vnučka Anička je členkou skupiny roztleskávaček Basta. Za své výkony má doma spoustu medailí. Má ráda Annu Slováčkovou, Adama Mišíka a youtubery.

Rodina bydlí v panelákovém bytě. Mají ještě původní jádro. V koupelně a na záchodě nefunguje elektrika, a tak, aby tam nebyli potmě, tam mají nataženou lampu a tou si vždycky posvítí. Je to klasický panelákový byt. Malá kuchyň s jídelním stolem. Obývací pokoj, který využívá syn Honza, a další pokoj, který je provizorně rozdělen skříní a v jedné části bydlí babička a v druhé vnučka Anička. Mají málo úložných prostor. Paní Hana má ráda bílou, šedou a černou barvu. Netrvá na ničem, ale přála by si novou vstupní chodbu a koupelnu. Tak se na to designéři vrhnou a pokusí se přidat ještě něco navíc.

A jak se tedy na proměnu dívají designéři Andrea Hylmarová a Marek Povolný?


Hodnocení designérů: Byla to zase jedna z náročnějších proměn. Po pár minutách bylo jasné, že vybouráme celé umakartové jádro a spojíme koupelnu s WC. Chvíli pak trvalo nalézt správné řešení, jak umístit příčku mezi koupelnou a kuchyní, aby i kuchyně měla správné proporce. Jednoznačně největším problémem byla špatná elektroinstalace. V bytě se skoro nesvítilo. Nebylo osvětlení na WC a v koupelně, která byla v naprosto žalostném stavu, si svítili stojací lampou. Zásadní úkol tedy byl najít problém v elektro rozvodech, odstranit chybu a následně realizovat novou kabeláž.

Proměna jako celek je ryze současná, patřící do města. Do paneláku by se ani historizující či rustikální styl nehodil. Zajímavý prvek je v jídelně, kde se černá stěna oddělující kuchyň a jídelnu jakoby pomyslně sklopí na zem a pokračuje na podlaze černým marmoleem. Tato zmiňovaná stěna je i zajímavá prořezanými otvory vyplněnými sklem. Tím jsme dostali denní světlo do koupelny a pod ruce při práci v kuchyni.

Premiéru dalšího dílu nové série „Jak se staví sen“ uvidíte v pondělí
2.4. 2018 ve 22.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen - 2.4. 2018:

Jak se staví sen - 2.4. 2018
Jak se staví sen - 2.4. 2018
Jak se staví sen - 2.4. 2018
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Bankovky