Jestliže jste si oblíbili Koko a její styl vaření, těšte se v příštím týdnu na Street & fastfood. Přesně to bude téma celého týdne. A spolu s Michaelem Viktoříkem se dozvíte, že tento styl stravování nemusí být jen bez výživových hodnot a tedy nezdravý, že se ale dá připravit také plný chutí, dobrot a vitamínů. A co dál? Kromě toho se o sebe budeme starat, budeme kutit a hlavně, budeme se bavit…
Těšit se můžete na bramborové slupky, hranolky, tatarák, hamburger. A také zjistit, jak bojuje Koko, když jí před kamerou není dobře, což poznáte na hlase. Ale pojďme k vaření: „Francie a Belgie svádí lítý boj o to, kdo vlastně hranolky poprvé naservíroval.
A je načase pročíst ty internety a sledovat náš pořad, abychom zjistili, kde je pravda,“ uvádí Koko hned první pondělní díl. „První smažené pomfrity se prodávaly v zapadlých uličkách Paříže hned po revoluci. Ovšem Belgičané to mají jinak. Podle nich vznikly hranolky v malém belgickém městečku, v sedmnáctém století. A také jde o to, jestli je správně hranolek, nebo hranolka…“
Chuť hranolek se bude testovat na vlastním potomstvu. Vyhrají ty tenčí. Ale hlavně, že jsou s kečupem. Hranolky se dělají ze škrobových brambor typu C. Poslechněte si proč.
Vzhledem k tomu, že Koko přišla o hlas, její host získá víc prostoru. Aby třeba prozradil, že „nemá prachy, dělá děti. Taky se bude rapovat a představena bude nová deska kapely JAR. V pořadu se také o zdraví diváku začne starat Václav Noid Bárta. Jeho třicetidenní Wencišova výzva je plná sportu, ale i informací, jak spolu pohyb a zdravé jídlo souvisí.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová