Krkonošská kuchyně
Autor: Jaroslav Vašák
Nakladatelství: Ikar
Vázaná vazba
Formát: 125 x 200 mm
Počet stran: 184 str.
Datum vydání: srpen 2012
Cena: 214 Kč
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně.
Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
Tuto knihu Krajové speciality: Krkonošská kuchyně koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.
Vendi V.
ChytráŽena.cz