Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto s Albi – léto plné radosti

1. 07. 2024 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Dovolenou za vás nezařídíme, ale zajistíme, abyste se v létě nenudili. Ať už budete kdekoliv, ať už budete s kýmkoliv. Pro všechny letní příležitosti máme výbavu, kterou nutně potřebujete. Navštivte Albi prodejny nebo nakupte v e-shopu z pohodlí domova a přesvědčte se, že léto s Albi bude plné radosti.

Cestování na pohodu


Než dorazíte do cíle, musíte zdárně absolvovat přesun. V případě cestování s dětmi se dá dokonce hovořit o „přežití“. Abyste z toho vyšli na obou stranách bez úhony, mějte po ruce vše nezbytné. 
Na co nezapomenout?

Cestovatelský deníkKomfort nadevše


Dětské cestovní polštáře 3v1 si potomci na první dobrou zamilují. Kombinují v sobě roztomilou plyšovou hračku na hraní, která se po rozepnutí zipu přemění na polštářek (zadní část) a praktickou masku na oči. Teď už si jen vybrat z bohaté nabídky designů. Pitný režim nadevše! Voda ve veselé sportovní láhvi s poutkem dodá energii nejen unaveným řidičům. A když je potřeba se zahřát, stačí rozepnout heboučké polštáře 2v1 a zachumlat se do deky, která je v nich uložena. Kdo by se nechtěl tulit třeba k avokádu?



Léto s Albi











Dětské cestovní polštáře 3v1, Albi, 329 Kč
Sportovní láhve 500 ml, Albi, 349 Kč
Polštář a deka 2v1 – Avokádo, Albi, 499 Kč


Cestovatelský deník z edice Mementerra se stane nepostradatelným parťákem na všech vašich cestách. Uchovejte do něj vzpomínky z výletů a plňte nevšední výzvy. Pro dobrodruhy, kteří rádi navštívená místa poznávají z úplně jiné perspektivy, se hodí Karetní výzvy – Cestovatelské, taktéž z edice Mementerra. Netradiční úkoly mohou plnit sami, s partnery, rodinou nebo přáteli, v Česku i zahraničí. Balíček obsahuje 40 výzev rozdělených do 3 kategorií – přírodní, městské a univerzální. K tomu prázdné karty na vlastní výzvy.

Léto s Albi













Cestovatelský deník z edice Mementerra, Albi, 349 Kč
Karetní výzvy – Cestovatelské z edice Mementerra, Albi, 349 Kč


Čas vidět se s kamarády


A nejenom to! Proč sedět doma, když léto láká k pohybovým aktivitám? Vyzkoušejte venkovní hry, u kterých si protáhnete tělo i užijete spoustu zábavy. Znáte Smash Ball, zábavnou hru s prvky volejbalu, při které se rychlost a postřeh počítá? Dva týmy o 2 hráčích hrají proti sobě a snaží se skórovat údery balonu přes napnutou síť. Bean Bag je házecí hra, ve které zvítězíte přesně mířenými hody! Po odehrání 5 kol vyhrává tým/jednotlivec s nejvyšším počtem bodů. Potrénujte házení frisbee na cíl nebo si zahrajte partičku hry Disc Toss. Cílem je vhodit disk do protilehlého barelu s pomocí či bez pomoci spoluhráče.
Léto s Albi








Hra Smash Ball, Albi, 699 Kč
Hra Bean Bag, Albi, 599 Kč
Hra Disc Toss, Albi, 449 Kč




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Léto s Albi – léto plné radosti:

Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !