Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto s Albi – léto plné radosti

1. 07. 2024 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Dovolenou za vás nezařídíme, ale zajistíme, abyste se v létě nenudili. Ať už budete kdekoliv, ať už budete s kýmkoliv. Pro všechny letní příležitosti máme výbavu, kterou nutně potřebujete. Navštivte Albi prodejny nebo nakupte v e-shopu z pohodlí domova a přesvědčte se, že léto s Albi bude plné radosti.

Cestování na pohodu


Než dorazíte do cíle, musíte zdárně absolvovat přesun. V případě cestování s dětmi se dá dokonce hovořit o „přežití“. Abyste z toho vyšli na obou stranách bez úhony, mějte po ruce vše nezbytné. 
Na co nezapomenout?

Cestovatelský deníkKomfort nadevše


Dětské cestovní polštáře 3v1 si potomci na první dobrou zamilují. Kombinují v sobě roztomilou plyšovou hračku na hraní, která se po rozepnutí zipu přemění na polštářek (zadní část) a praktickou masku na oči. Teď už si jen vybrat z bohaté nabídky designů. Pitný režim nadevše! Voda ve veselé sportovní láhvi s poutkem dodá energii nejen unaveným řidičům. A když je potřeba se zahřát, stačí rozepnout heboučké polštáře 2v1 a zachumlat se do deky, která je v nich uložena. Kdo by se nechtěl tulit třeba k avokádu?



Léto s Albi











Dětské cestovní polštáře 3v1, Albi, 329 Kč
Sportovní láhve 500 ml, Albi, 349 Kč
Polštář a deka 2v1 – Avokádo, Albi, 499 Kč


Cestovatelský deník z edice Mementerra se stane nepostradatelným parťákem na všech vašich cestách. Uchovejte do něj vzpomínky z výletů a plňte nevšední výzvy. Pro dobrodruhy, kteří rádi navštívená místa poznávají z úplně jiné perspektivy, se hodí Karetní výzvy – Cestovatelské, taktéž z edice Mementerra. Netradiční úkoly mohou plnit sami, s partnery, rodinou nebo přáteli, v Česku i zahraničí. Balíček obsahuje 40 výzev rozdělených do 3 kategorií – přírodní, městské a univerzální. K tomu prázdné karty na vlastní výzvy.

Léto s Albi













Cestovatelský deník z edice Mementerra, Albi, 349 Kč
Karetní výzvy – Cestovatelské z edice Mementerra, Albi, 349 Kč


Čas vidět se s kamarády


A nejenom to! Proč sedět doma, když léto láká k pohybovým aktivitám? Vyzkoušejte venkovní hry, u kterých si protáhnete tělo i užijete spoustu zábavy. Znáte Smash Ball, zábavnou hru s prvky volejbalu, při které se rychlost a postřeh počítá? Dva týmy o 2 hráčích hrají proti sobě a snaží se skórovat údery balonu přes napnutou síť. Bean Bag je házecí hra, ve které zvítězíte přesně mířenými hody! Po odehrání 5 kol vyhrává tým/jednotlivec s nejvyšším počtem bodů. Potrénujte házení frisbee na cíl nebo si zahrajte partičku hry Disc Toss. Cílem je vhodit disk do protilehlého barelu s pomocí či bez pomoci spoluhráče.
Léto s Albi








Hra Smash Ball, Albi, 699 Kč
Hra Bean Bag, Albi, 599 Kč
Hra Disc Toss, Albi, 449 Kč




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Léto s Albi – léto plné radosti:

Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
Léto s Albi – léto plné radosti
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles