Protože se bude věnovat italské kuchyni, odjel na svůj rodný ostrov Elba, z něhož nám přinese spoustu nových zajímavých receptů, v nichž nás přesvědčí, že italská kuchyně je jednoduchá a pro české lidi lehce dosažitelná – a navíc se k letnímu období skvěle hodí.

Léto s Italem – 3.8. 2014:
Dnes s Emanuelem navštívíme bývalého československého tenistu Tomáše Šmída ve městě Cesenatico a při popíjení odpolední kávy Tomáš prozradí, proč se rozhodl žít právě tady. Na závěr příjemného přátelského setkání Manu připraví báječnou večeři ze surovin, které společně s Tomášem nakoupili na trzích. Poté se Manu zastaví u stánku s Piadinou a domluví se s majitelem, že si zde také nějakou placku připraví. Vypravíme se rovněž do několika vyhlášených řeznictví v Greve in Chianti, kde vyrábějí skvělé uzeniny, ale i ostatní masné výrobky.
Společně s Manu navštívíme také provozovnu, kde pro změnu vyrábějí skvělé sýry. A protože Emanuele přijede právě ve chvíli, kdy se na farmě dojí ovce, nezalekne se ani této výzvy a jednu z nich si zkusí podojit... Jak to dopadlo? To a spoustu dalších informací a skvělých receptů se dozvíte, podíváte-li se na dnešní reprízu pořadu Léto s Italem s datem 3.8. 2014.
Nenechte si ujít reprízu oblíbeného pořadu Léto s Italem
v neděli 3.8. 2014 od 8:30 na Primě!
v neděli 3.8. 2014 od 8:30 na Primě!