Pokračování italského vandru M. Ridiho a M. Rupperta má jasný směr – jih. A čím blíže k pověstnému podpatku, tím jednodušší gastronomie. Mušle, chobotničky, ale i králík potřebují jen trochu zeleniny, aby vznikl pokrm pro bohy. Režie pořadu Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri 7. díl M. Herz (Premiéra)
Okolí Neapole je nesmírně příjemné místo k tomu, co Italové nazývají “la dolce vita” neboli sladký život. Městečko Bacoli a jeho slavný antický přístav okouzlí Matěje Rupperta nejen svými starověkými památkami, ale samozřejmě i svou kuchyní.
Okolí Neapole je nesmírně příjemné místo k tomu, co Italové nazývají “la dolce vita” neboli sladký život. Městečko Bacoli a jeho slavný antický přístav okouzlí Matěje Rupperta nejen svými starověkými památkami, ale samozřejmě i svou kuchyní.
Chobotnice rovnou z moře, různé druhy mušlí, syrové krevety a jejich střívka... Cože? Ano, i na tom si kuchař Emanuel Ridi dokáže pochutnat. Další porce gastro průvodce Itálií, jako vždy s vůní zralých rajčat.
Manu a Matěj na cestě z Říma na ostrov Capri 7. díl můžete sledovat 26. 11. 2020 od 21 hodin na ČT2!
Zdroj, foto: Česká televize