Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.09. 2024
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Molekulární vodík: Pomocník na pevnou imunitu a zdraví těla

2. 08. 2024 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

O vodíku jste možná slyšeli jako o palivu budoucnosti v souvislosti s automobilovým průmyslem. Co kdybychom vám ho ale představili jako životabudič podporující imunitu, který napomáhá ozdravit poškozené buňky a přispívá ke správnému fungování lidského organismu? Klíčový v tomto případě není způsob, jakým si množství vodíku v těle zvýšíme, ale pravidelnost a vytrvalost. Pozitivní účinky potvrzují nejen studie a výzkumy, ale především jeho uživatelé.

Molekulární vodík (H2) je jednou z nejjednodušších a nejmenších molekul v přírodě. „Znovuobjeven“ byl japonskými vědci před necelými 20 lety. 

Molekulární vodík: Pomocník na pevnou imunitu a zdraví tělaOd té doby je podrobován dalším studiím, které zkoumají jeho široké pozitivní dopady na zdraví člověka. Jeho extrémně malá velikost a vysoká rozpustnost v tucích mu umožňuje snadno pronikat do nitra buněk a jejích vnitřních struktur. Díky tomu ho lze označit za nejsilnější dostupný antioxidant, a tedy jako nejefektivnějšího pomocníka v boji s oxidativním stresem. To je stav, kdy tělo produkuje příliš mnoho volných radikálů. V důsledku toho, může dojít k poškození buněk a vzniku různých zdravotních problémů, včetně předčasného stárnutí, kardiovaskulárních chorob, chronických onemocnění, a dokonce i rakoviny. Molekulární vodík je navíc 176krát silnější než vitamin C a 863krát silnější než koenzym Q10, zároveň je selektivní, tedy vybírá si jen ty volné radikály, které našemu tělu škodí.

Jak molekulární vodík vzniká? 
Nejjednodušším způsobem je rozbít pevnou vazbu s kyslíkem z vody elektrolýzou například ve vodíkové lahvi. Pokud vodík pomocí elektrolýzy oddělíme a „uvolníme“ od kyslíku, má pro náš organismus rázem velmi blahodárné účinky. Studie navíc neprokázaly jediný negativní účinek vodíku, je tedy vhodný i pro děti, seniory nebo nemocné lidi.


vodíková lahev

Vodíková voda


A právě vodíková voda je jeden ze způsobů, jak tělo o molekulární vodík obohatit. Takto upravenou vodu pod názvem H2 Premium vodíková voda je možné si nakoupit v plechovkách anebo si ji vyrábět doma se speciální lahví nebo generátorem.

Dále je možné vodík inhalovat a doporučuje se i konzumace potravinových doplňků. U nich není molekulární vodík přímo přítomen, ale jsou složeny z aktivních látek, které podporují tvorbu H2 v lidském organismu, konkrétně ve střevní mikroflóře neboli mikrobiomu.  Správné fungování mikrobiomu se pak odráží na kvalitě chodu celé centrální nervové soustavy. O molekulární vodík je možné tělo obohacovat i z vnějšku, a to pokožkou buď při vodíkové masáži nebo koupeli.

Potvrzeny byly pozitivní účinky i v boji s nadváhou, díky lepší energetické vstřebatelnosti, kterou vodík taktéž podporuje. Pomůže vám také se záněty a zánětlivými onemocněními jako je artritida, střevní záněty nebo astma, protože napomáhá snížit produkci prozánětlivých cytokinů a zlepšit celkovou zánětlivou odpověď organismu. Vyhledávaný je také sportovci, vzhledem k tomu, že pomáhá s rychlejší regeneraci a může také pozitivně ovlivnit sportovní výkon.


H2 Vibe Style


























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !