Autor: Jaroslav Palas
Nakladatelství: Euromedia Group, Ikar
Datum vydání: srpen 2011
Vázaná vazba
Počet stran: 152 str.
Formát: 152 × 207 mm
Cena: 214 Kč
K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů.
Bažant na černém pivu, daňčí filátka po staročesku, divoká husa na kapustě, divoký králík na houbách, dušená kančí játra, francouzská zvěřinová paštika, Hubertova omáčka k studené zvěřině, jelení hřbet s ořechovou krustou, kančí karbanátky, koroptev ve vinných listech, lovecké topinky, mufloní závitky, pečené sluky, srnčí řízky s bylinkami, zajíc na rožni...
Autor:
Ing. Jaroslav Palas se narodil v roce 1952 v Bruntále. Vystudoval střední zemědělsko-technickou školu a pak Vysokou školu vinařskou v Plovdivu. Je třicet let šťastně ženatý s manželkou Jiřinou, se kterou má syna Jana. Je předsedou Českomoravské myslivecké jednoty. Jako myslivec dodržuje tradice, zákony, miluje les i zvěř. K jeho velkým zálibám, pokud má čas, patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v této kuchařce, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám.
Tuto knihu Myslivecká kuchařka koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Bux.cz.
Veronika J.
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz