Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejnovější trendy slunečních brýlí pro rok 2024

22. 05. 2024 | Krása
Některé módní trendy umí být pěkně divoké a na výsluní vydrží sotva jednu sezónu. U slunečních brýlí se ale spíše pomalu přelévají z jednoho roku na další jen s drobnými obměnami. Ani mezi letošními trendy nejsou žádné výstřednosti, takže se do svých nových brýlí můžete klidně zamilovat, protože ostudu v nich neuděláte ani v následujících sezónách.

Cat-eye s vintage nádechem


Klasický kočičí tvar obrouček je tu s námi už téměř 100 let, největší slávu si ale užil v 50. a 60. letech minulého století a s menšími obměnami se drží na vrcholu dodnes. Cat-eye pro rok 2024 jsou spíše menší a mají ostřeji definovaný tvar, který má vintage nádech. Kočičí obruby jsou univerzálně slušivé, obzvlášť ale podtrhnou srdcový, oválný či kosočtvercový tvar obličeje.

trendy brýleOversized milují lékaři i celebrity


Nejoblíbenější trend očních lékařů a optometristů. Proč? Plní totiž dokonale svoji funkci a nejlépe ze všech tvarů chrání oko i oční okolí od nebezpečných UV paprsků. Milují je také slavné osobnosti, protože jim poskytují soukromí. A právě díky spojení se světovými celebritami získaly oversized brýle punc luxusu, i když vůbec nemusí být drahé. Oversized brýle sluší všem, kdo je umí nosit sebevědomě. Vzhledem k nápadné velikosti zůstaňte u klasické černé, hnědé či u želvoviny.


Úzké obdélníky na několik sezón


Uvidíte je na Gigi Hadid, Hailey Bieber i na Miley Cyrus v klipu k písni Flowers. Vyznačují se tvarem úzkého obdélníku a nápadnými plastovými obrubami. Designéři od Balenciagy až po Ray-Ban věří, že tento trend jen tak nezmizí, a proto tyto brýle produkují v obrovském množství designů a barev. Je tedy opravdu z čeho vybírat. Nejvíce sluší těm, kdo mají oválný a kulatý obličej.

Průhledné obroučky pro jemné typy


Tento trend se už několik sezón za sebou objevuje na slunečních brýlích napříč tvary i barevným spektrem - můžete zůstat u křišťálově průhledné, nebo vsadit na lehce zabarvený transparentní plast. Obecně jsou tyto brýle skvělé pro jemné typy, na kterých černé nebo barevné brýle působí příliš tvrdě.


Zdroj, foto: Lentiamo


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !