Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pošta pro tebe 13.3. 2022

13. 03. 2022 | Televizní tipy
Valerii, Boženu a Marcelu svedl osud do jedné rodiny. Sledujme jejich příběh, dojemný, silný a inspirující. Uvádí E. Janečková. Režie M. Dvořáček
(Premiéra)

Valerii, Boženu a Marcelu svedl osud do jedné rodiny. Do studia přišly vyprávět svůj příběh, dojemný a inspirující. Valerie má partnera Jakuba. Spolu s ním získala rodinu, Jakubovu maminku Marcelu a její nejbližší.

Valerie má Marcelu velmi ráda. Její osud ji fascinuje i dojímá: Jak se malé holčičky, visící na plotě dětského domova, ujala sousedská rodina, jak přišla o své dva sourozence, jak se v dospělosti do stejného dětského domova vrátila, jak se vyrovnává s dědičným onemocněním.

Pošta pro tebe 13.3. 2022To vše zná Valerie z Marcelina vyprávění, ale i z vyprávění její nepokrevní sestry, paní Boženky. Všechny tři ženy spojuje nejen příslušnost k jedné rodině, ale i společný zájem: je potřeba najít Marcelinu mladší sestru Elišku.

Marcela si ji z dětského domova vůbec nepamatuje, Elišky se jako první ujala náhradní rodina. Od té doby se sestry neviděly. Setkání se ztracenou Eliškou je přání celé rodiny, a protože veškeré pátrací snahy selhaly, požádaly o pomoc Poštu.

Zdeněk je důchodce, ale poklidný život ho neuspokojuje. Kdysi fyzicky pracoval, pískal hokej, hrával a trénoval fotbal, a dodnes tráví část svého času na hřišti jako hlasatel. Jen tak doma sedět a dívat se na televizi ho příliš nebaví, rád vyhledává společnost.

Před časem se rozhodl, že se pokusí dát dohromady své spolužáky z hornického učiliště. Bylo jich v oboru jen devět.

S jedním z nich, Leošem, je léta v kontaktu, oba mají podobné zájmy a stejnou představu: Bylo by hezké sejít se po padesáti letech a popovídat si, kam kdo v profesním i osobním životě dospěl, a společně se poveselit. Zdeněk i Leoš nepochybují o tom, že s chlapíky, kteří většinu pracovního života strávili na šachtě, veselo určitě bude.


Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 13.3. 2022 od

17:25 na ČT1!!

A opakování 17.3.!




Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !