Hvězdou a kořením celého týdne je nepochybně Kwesi řečený George, který má co říct, ale jde mu to ztěžka - je to Angličan. Smíškem týdne je určitě první hostitelka, mladá servírka Jitka. Pražskou pětku uzavírá Denisa, která asi o jídle docela ví, ovšem zda také výborně uvaří, uvidíme na Prima family teprve v pátečním finále pořadu Prostřeno!
Prostřeno 6.11. 2012 – Martin:
V úterý 6.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno číšník Martin (33). „Jsem soutěživý, ve všem chci být první,“ přiznává druhý účastník, číšník a milovník zvířat. Trumfne ve svém moderním bytě na Pankráci Jitku, jak se domnívá? Co uvaří ve své červené kuchyni, kde je zvyklý vařit pravidelně pro svoji rodinku? Martinovo menu překvapilo, protože „moderní menu s italským rizotem a čokoládovou pěnou vyžaduje určitou kuchařskou zkušenost.“
Pochutnají si hosté pořadu Prostřeno na Carpacciu, které bude Martin servírovat v úterý 6.11. 2012? „Carpaccio jsem chtěla, bohužel ale hovězí, nikoliv z červené řepy,“ směje se Denisa, stejně je na tom i George. Změní názor, až ochutnají módní předkrm z aktuální červené řepy? Raritní je, že Martin nejí houby, ale uvaří žampionový krém a během svého večírku chce zlomit tu „osobní bariéru“.
Hosté se úterý 6.11. 2012 příliš nenajedli. „Dnes přijdu domů hladová,“ myslí si Denisa, která prý řekne příteli, ať doma navaří. Polívka je jako z luxusní restaurace, myslí si Brit Kwesi alias George – Jiřímu na ní vadí olivový olej, také mu nechutná italské rizoto, kterému neprospívá čekání.
Zajímavě servírované kuřecí prsíčko se mu zdá trošku vysušené, ostatním chutná. Nervózní Martin se prý ale snažil až moc, je to perfekcionista… A na závěrečné čokoládové pěně vyučená cukrářka Denisa pozná, že je z polotovaru, ale Jitku naprosto odbourá servírování. Co to dostala na talíř, snad psí bobky?
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 6.11. 2012 od 18.00 na Prima family
v úterý 6.11. 2012 od 18.00 na Prima family