Michaela Štoudková nám ve VIP Prostřeno s datem 1.11. 2012 prozradí, co má ráda. Milovnice módy zbožňuje exotickou kuchyni, ryby a mořské plody, čemuž bude odpovídat její předkrm s tygřími krevetami. Hlavním chodem je moderní recept - jihoamerický steak z hovězího pupku, šťouchaná dýně se slaninou a pepřová omáčka. Pánové žasnou a myslí si, že se chce Michaela Štoudková předvést. Čtyři chody zaberou skoro celý jídelní lístek.
Michaela se ve VIP Prostřeno bojí časového presu. „Z toho menu jsem kromě krevet a pepřové omáčky nejedl vlastně nic,“ směje se včerejší kuchař Ondřej.“ Na seznamu je i recept na rajčatovo-pomerančovou polévku a marinované jahodové mascarpone s vanilkovou omáčkou. S menu Míše pomáhal kamarád a kuchařka ho občas proklíná. Třeba čištění a porcování dýně jí zabere hodně času, bojí se, že se dostane do presu.
Zvláštní polévka ve VIP Prostřeno s datem 1.11. 2012 zaujme zvláště naše sportovce. Davida Suchařípu zajímá chuť dýně a těší se na zvláštní polévku, kterou by situoval někam do Středozemí. Pětibojař David si konečně poprvé pochutná na mořských plodech.
Proč se ale Míša po předkrmu, který všem chutná, rozpláče? Kolik bodů jí soupeři strhnou za to, že se jich zapomněla zeptat, jak chtějí steak z pupku propečený: „od krvava až do podrážky“? Všichni dostanou medium-rare, což vyhovuje Davidu Suchařípovi.
Michaela Štoudková v úterním VIP Prostřeno běhala a jezdila na motokárách, dnes budou pánové vyrábět pralinky – instrukce dostanou od cukrářského mistra světa. Bude je to bavit? Zlatník Ondra je při zdobení trochu ve výhodě. Hlavní sladkostí jsou ale Míšiny jahody.
A co bude posledním neplánovým chodem? Ondrova sázka, syrové vajíčko i se skořápkou. Michaela Štoudková partu netrhá a jde do toho… Jestli vám doma říkali, že dostanete zánět slepého střeva, když sníte skořápku, tak vám lhali, jak ve čtvrtečním VIP Prostřeno též uvidíte...
Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Michaela Štoudková
již ve čtvrtek 1.11. 2012 na Prima Family
již ve čtvrtek 1.11. 2012 na Prima Family