Podávat se bude pařížský tatarák, poctivá slepičí polévka s domácími nudlemi, segedínský guláš, žemlový fitness knedlík a meruňková raviola. „S dezertem musím improvizovat, protože meruňky v celé Praze došly, takže se opět na scéně objeví švestky. Improvizace, to je moje,“ směje se druhý úterní kuchař David Suchařípa.

Zručný kuchař David Suchařípa si pro hosty VIP Prostřeno uchystá překvapení v podobě pařížského tataráku, jenž obsahuje trošku jiné ingredience, než na jaké jsme zvyklí a zjemní ho majonéza. „Hamburgery mám rád, takže se mi to líbilo jak esteticky, tak to bylo dobrý i chuťově,“ chválí recept - dvě topinky na sobě s masem pětibojař David Svoboda. „Chutnalo by mně to i lehce přecpanýmu, natož když mám hlad jako vlk.“ „Děláte mi radost, strávníci moji,“ těší přirozeně hostitele, jak jídlo i polévka mizí.
„I když David Suchařípa hodně vařil, staral se i o zábavu, takže byl skvělý hostitel,“ líbí se Míše, kterou baví i Ondra Synek: „Ten když něco řekne, tak je to perla…“ A skifař opravdu perlí: „Ty se přežereš a pak strašně hekáš,“ stěžuje si prý Ondřejova žena u televize. Bude to tak i tentokrát, přestože nemá rád kyselá jídla?
„Když nebude český knedlíček, tak bude český chlebíček,“ upozorňuje David Suchařípa své hosty na to, co dostanou k segedínu, kdyby se mu náhodou nepovedl recept na fitness houskový knedlíček karlovarského střihu. Ochutná ho nakonec i Míša Štoudková? To zjistíme ve VIP Prostřeno s datem 30.10. 2012.
Poté, co mají hosté plná bříška, nastane ideální čas jim je trochu natřást při

Také sladký pohár s mascarpone, povidly a alkoholem má nečekaný úspěch. „Esteticky to nebylo úplně nejhezčí, ale na to já trošku kašlu,“ říká sebevědomě hostitel, šťastný, že má vaření za sebou. „Na to, že nejím sladké a nesnáším dezerty, jsem génius,“ chválí se nad improvizovaným dezertem. „Celé se to neslo ve znamení calvadosu,“ říká Ondřej Synek. Diváci se také dozvědí, jestli je pravda, že se v olympijské vesnici spotřeboval největší počet kondomů na světě...
Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá David Suchařípa
již v úterý 30.10. 2012 na Prima Family
již v úterý 30.10. 2012 na Prima Family