Oblíbený pořad televize Prima Šéfem za pár minut přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Danielem Combim, výsledkem může být jediné: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají doma, už 12. prosince v 10.15 na Primě.
V zimě zahřejí polévky. Takže je na místě připravit si jednu takovou – a rovnou ze surovin, které se v normálním světě moc nepotkávají. „V době supermarketů a dovozu všeho přes půl planety je možné připravit si cokoli,“ jak vtipně podotkl Zdeněk Pohlreich a vystřihl před kamerou chřestovou polévku s houbami.
Další na řadu přišla divočina. Tedy ve formě trhaného masa, tentokrát z divočáka. Jak si Šéf pochutnával? „Je to zdravé, je to silné, je to dobré a špetka chilli ve směsi tvrdí muziku.“ Pozor: Podle pravidel bontonu se hamburger jí zásadně oběma rukama. Daniele Combi přímo na kameru připraví luxusní tiramisu. Takové, jak ho mají rádi po celém světě.
Jak pomáhající Šéf podotkne, jde o nejoblíbenější dezert na světě, a dokonce i Němci o něm tvrdí, že to je jejich národní dezert. Nakonec přijde na řadu rychlovka, kterou potěšíte nejen k snídani, ale také k večeři. Nebo ke svačině – zkrátka jak chcete. Losos zapečený s estragonovou omáčkou je chutný za všech okolností. Nedopřejete si nálož kombinace luxusních chutí i vy? Mimochodem, zvládne to i začátečník…
Sledujte novou řadu oblíbeného Šéfa a vařte jako on. Svižně, chutně, zdravě a s nápadem. I vy se totiž můžete stát Šéfem za pár minut. Také druhá série oblíbeného pořadu bude zaměřena na jednoduché a tradiční pokrmy, které z rukou mistra chutnají vždy skvěle a každý je zvládne stejně dobře jako on! Osm dílů špičkové kulinařiny v domácích podmínkách, všechny budou velmi pestré a nabídnou divákům různé varianty pokrmů.
Zdeněk začne tzv. startérem, což představuje například předkrm, polévku či něco „do ruky“. Poté uvaří plnohodnotný hlavní chod a závěrem připraví pokrm ve stylu light kuchyně pro ty, kteří ještě nemají dost, ale zároveň se nechtějí přejídat. Ve všech dílech si diváci snadno ověří, že při domácím vaření nemusí jít o dřinu, ale že to může být opravdu radost. Navíc umění, které bude chváleno celou rodinou. A v neposlední řadě i peněženkou. Protože když se na přípravu jídel a fungování kuchyně podívají jako šéf, zbytky na vyhození zkrátka nebudou. Navíc – jídlo okořeněné spoustou humoru chutná nejlíp.