Autor: Jaroslav Vašák
Vydala: Euromedia Group k.s., IKAR
Rok vydání: 20068
Počet stran: 680 str.
+ 80 stran barevné fotopřílohy
Cena: 349 Kč, pro členy klkubu 349 Kč
Formát: vázaná, 17 x 23,5 cm
Tradiční česká kuchyně
Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená o evropské a světové trendy nabízí nevyčerpatelný zdroj inspirace v každodenní přípravě pokrmů, lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z dostupných domácích surovin.
Předkrmy studené a teplé
Saláty ovocné a zeleninové
Polévky čiré, zahuštěné, zeleninové, sladké, zavářky, vložky, sedliny
Pokrmy z vajec, slané omelety a palačinky, pomazánky s vejcem
Maso hovězí, telecí, vepřové, pravá česká zabijačka, jehněčí a
skopové, zvěřina, mletá masa, guláše, masité pomazánky
Kuře, slepice,
husa, kachna, krůta
Křepelka
Králík
Ryby
Brambory - Luštěniny - Zelenina - Houby - Rýže, jáhly, ovesné vločky, těstoviny, knedlíky
Dezerty, sladké lívance, koláče, česká buchta, bublaniny a bábovky, tažený závin
Dorty, polevy, vánoční a velikonoční pečivo
Sladké a slané nákypy a suflé Krémy kompoty a zavařeniny
Více informací o této knize Česká domácí kuchařka se dozvíte také na stránkách Knižního webu.
ZUZI
Chytrá Žena.cz