Vydal: Euromedia Group k.s., IKAR
Rok vydání: 2007
Počet stran: 160 str.
Cena: 239 Kč, pro členy klubu 199 Kč
Formát: 215x275 mm, vázaný
Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz.
Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci.
Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky.
Více informací o této knize ZVĚŘINA se dozvíte také na stránkách www.knizniweb.cz.
ZUZI
Chytrá Žena.cz