Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak to bylo šéfe II. - 2. 12. 2022

2. 12. 2022 | Televizní tipy
Šéf je zpět. S pořadem, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů a spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Šestý díl už 2. prosince ve 23.55 na Primě.

„Zdarec z Brna, děcka! Dneska vám představím nejen perličky z minulosti, ale také kuchaře, který je důkazem toho, že když se chce, všechno jde,“ uvádí další díl pořadu Zdeněk. Tak pojďme na to…
Tentokrát se podíváme do minulosti na to, které restaurace v Brně s pořadem Ano, šéfe!, Zdeněk navštívil. Chybět nebude známá figura, zapamatovatelná, také zjistíme, že v Brně se před lety psalo slovo „bylinky“ s měkkými i. Všemi. Zkrátka to, že v minulosti měl Zdeněk šanci zjistit, kde má včela žihadlo.

Jak to bylo šéfe II. - 2. 12. 2022Ale nyní do přítomnosti. Do brněnské restaurace Element. „Tomáš Reger je důkazem toho, že všechny světové cesty se sbíhají v Brně. Vystudoval zde hotelovou školu, pak se vydal na zkušenou do světa, a teď je opět zpátky v Brně.“ Ovšem Tomáš mu vstupuje do řeči: „Musím tě opravit, studoval jsem v Otrokovicích.“ Nad tím ale Zdeněk jen mávne rukou. „To víš, my Pražáci máme pocit, že za hranicemi Prahy se nic neděje.“ A co se bude dnes vařit? „V Brně brněnskou kuchyni,“ vysvětluje Tomáš. „Recept je můj a snažil jsem se do menu dostat syrovou rybu.

Punkevního pstruha. A na vaření používám šťávu z kysaného zelí. Ne limetu či citronovou šťávu.“ Také se bude pracovat s vepřovým – v podzimním hávu, tedy s houbami. S celerovými cannelloni. A sladká tečka na konec? Čokoládová kostka se sentimentální višní.

Nyní však střih a návrat do minulosti: „Mastný je to jak svině, nevěřte tomu, že lidi vám budou za tyhle prachy chodit na mraženou zeleninu a smradlavou rybu.“ Snaží se vysvětlit Zdeněk majitelům, na co by se měli soustředit. Jestli to tehdy pochopili, je otázka. A vzpomínat se bude na brněnskou Bohému. I na to, že majitelé dlužili výplatu za dva tři měsíce, takže se nedotočilo, jak bylo dohodnuto. Protože to Zdeňka vytočilo. Zcela podle práva. „Jak si mohl někdo dovolit neplatit lidem za práci? Dokud se nebudete chovat jako normální lidi, nebudu tady.“

Zdeněk během pořadu Ano, šéfe! viděl víc, než by se mu mnohdy líbilo. Přesto rád vzpomíná na kuchaře, kteří do vaření dávali srdce. Protože ano – i takoví se našli. V té hromadě těch, kteří na hospodě chtěli především hodně zbohatnout a vozit se do práce ideálně v BMW.

Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Šestý díl už 2. 12. 2022 ve 23.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak to bylo šéfe II. - 2. 12. 2022:

Jak to bylo šéfe II. - 2. 12. 2022
Jak to bylo šéfe II. - 2. 12. 2022
Jak to bylo šéfe II. - 2. 12. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !