Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Take me out - 16.11. 2017

16. 11. 2017 | Televizní tipy
A už je to zase tady. Desátý díl zábavné seznamovací show Take Me Out začíná slovy o tom, že láska mezi mužem a mužem nebo ženou a ženou je stejně kvalitní jako láska mezi mužem a ženou. Moderátoři Jakub Prachař a Milan Junior Zimnýkoval si střihnou speciální humorné vystoupení a zazpívají hit Globální oteplování Jakubovy skupiny Nightwork. Ale pak už je třeba opravdu začít: moderátoři jsou přece placeni za to, aby dali dohromady single muže s jednou z třiceti česko-slovenských divokých šelem. Kdo dnes půjde na rande? A kdo odejde se zlomeným srdcem? 

Take me out – 16.11. 2017 – 10. díl:


Nejdrsnější osobní strážce

První single muž už vyskakuje z výtahu. Jmenuje se Zdeno a přišel si najít ženskou „do voza i do koča“. Je to mladý drsňák, přiletěl do studia tak rychle, že málem vytlačil kyslík z ateliéru. Ve volném čase dělá karate a točí amatérské akční filmy, které si zároveň sám režíruje a stříhá. Má v plánu se proslavit a hledá ženu do života, která by se o něj uměla postarat – a on o ni. Zdeno do toho jde po hlavě a nasazuje své mohutné bicepsy do akce přímo ve studiu. Bojuje s maskovaným nindžou, dalšími dvěma svalnatými protivníky najednou a zachraňuje dívku v nesnázích. Kdo chce vlastního osobního strážce?

Take me out - 16.11. 2017Hledání fajn „žaby“

David je taky pořádně svalnatý, a navíc vypadá jako model – a taky trochu fotí. Přijel se zamilovat. Je to kluk z Moravy, který ve videoprofilu svérázně prohlašuje, že hledá fajn „žabu“. Působí sebevědomě jako někdo, kdo o sobě ví, že se holkám líbí. Ale přímo ve studiu je zaskočený. Jak sám přiznává, ne trochu, ale moc! Z rozvášněných šelem ho polilo horko a hrozně mu buší srdce. David se líbí, a tak má na většinu přítomných dam podobně odzbrojovací efekt. Jedna z dívek má tak nekontrolovatelný záchvat smíchu, že se nezmůže na jediné slovo. Další se přiznává, že by pro Davidovy oči udělala všechno. To vypadá nadějně!

Tolerance především

Jako třetí single muž přichází Andy. Dnes večer je tu, aby se s jednou z dívek navzájem totálně okouzlil. Vyznává se, že Take Me Out je nádherná show, děvčata jsou famózní, přivítání bylo fantastické… A děkuje s tím, že pánbůh jim to určitě oplatí na dětech. Ale postupně vychází najevo, že ať už to dopadne jakkoliv, určitě to nebude s ním. Kromě toho má Andy poměrně netradiční povolání, kvůli kterému potřebuje skutečně hodně tolerantní partnerku. Zároveň tvrdí, že se dokáže přizpůsobit potřebám a představám partnerky. Odezvu vyvolá i jeho hodně výrazný piercing. Někomu se líbí, protože má taky, i když na mnohem méně viditelném místě: bavilo by ho to hledat? Nejen to se teprve uvidí v desátém dílu seznamovací show Take Me Out!

 Devátý díl seznamovací show Take me out můžete sledovat 16.11. 2017 od 22:30 na TV Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Take me out - 16.11. 2017:

Take me out - 16.11. 2017
Take me out - 16.11. 2017
Take me out - 16.11. 2017
Take me out - 16.11. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky