Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021

6. 12. 2021 | Televizní tipy
140 kg. Přesně takovou váhu má Štěpán, který se rozhodl zhubnout. Aby se nezadýchával. A aby si mohl život konečně užívat. Maminka ho podporuje, myslí si totiž, že pro nalezení partnerky je třeba sexy tělo. A pak třeba dojde i na vnoučata. Podaří se mu pod dohledem odborníků hubnout zdravě? Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 6. prosince ve 21.30 na televizi Prima.

Štěpán podle maminky zkrátka nemá postavu, která by se líbila ženám. Protože jak sama podotkne – ani ona se v mládí nedívala po tlustých ogaroch. Štěpánovi je jedenatřicet let, možná by chtěl žít jinak, ne u maminky. Podaří se mu postavit na vlastní nohy, zhubnout a vyřešit si život?
Jak sám vzpomíná, byl průměrně rostlým dítětem, přibírat začal až v době, kdy byl na internátu.

Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021Nadváha ho dnes omezuje, jezdí jako řidič pro fastfoodovou provozovnu, a když má volnou chvíli, hraje hry. Jeho životní styl není ukázkový, čeká ho tedy osmiměsíční maraton hubnutí pod vedením týmu přední české obezitoložky, lékařky s více než dvacetiletou praxí v diabetologii a obezitologii, jejíž specializací je také nutriční poradenství a psychologie obézních, a která se i díky tomu, že sama dokázala zhubnout více než 30 kg, dokáže do kůže svých pacientů dokonale vcítit, lékařky Dity Pichlerové.

Metabolický věk Štěpána je 46 let. To je o patnáct let víc, než je mu ve skutečnosti. Jak sám přiznává, nejtěžší bude začít se sportem. A s omezením stravování se ve fastfoodu, které využívá, protože má zaměstnaneckou slevu. Po prvních dnech nového životního stylu tvrdí, že měl pocit, že hlady bude ohryzávat omítku, nakonec si ale zvykl. S hubnutím pomáhaly Štěpánovi i produkty z programu The 1:1 Diet. I cvičit začal, respektive chodit, a na první prohlídce dostal pochvalu.
V polovině svého snažení ovšem přišla krize, ztratil motivaci a jak tvrdí, bylo to způsobeno životním stereotypem.

Jak se mu nakonec podaří nehledat důvody, proč to nejde, ale způsoby, aby to šlo? A jak jeho snahu ohodnotí maminka? Sledujte už v pondělí – na Primě.

Sledujte dokonalou změnu životního stylu
už v pondělí 6. 12. 2021 ve 21.30 na televizi Prima.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021:

Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021
Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021
Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles