Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021

6. 12. 2021 | Televizní tipy
140 kg. Přesně takovou váhu má Štěpán, který se rozhodl zhubnout. Aby se nezadýchával. A aby si mohl život konečně užívat. Maminka ho podporuje, myslí si totiž, že pro nalezení partnerky je třeba sexy tělo. A pak třeba dojde i na vnoučata. Podaří se mu pod dohledem odborníků hubnout zdravě? Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 6. prosince ve 21.30 na televizi Prima.

Štěpán podle maminky zkrátka nemá postavu, která by se líbila ženám. Protože jak sama podotkne – ani ona se v mládí nedívala po tlustých ogaroch. Štěpánovi je jedenatřicet let, možná by chtěl žít jinak, ne u maminky. Podaří se mu postavit na vlastní nohy, zhubnout a vyřešit si život?
Jak sám vzpomíná, byl průměrně rostlým dítětem, přibírat začal až v době, kdy byl na internátu.

Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021Nadváha ho dnes omezuje, jezdí jako řidič pro fastfoodovou provozovnu, a když má volnou chvíli, hraje hry. Jeho životní styl není ukázkový, čeká ho tedy osmiměsíční maraton hubnutí pod vedením týmu přední české obezitoložky, lékařky s více než dvacetiletou praxí v diabetologii a obezitologii, jejíž specializací je také nutriční poradenství a psychologie obézních, a která se i díky tomu, že sama dokázala zhubnout více než 30 kg, dokáže do kůže svých pacientů dokonale vcítit, lékařky Dity Pichlerové.

Metabolický věk Štěpána je 46 let. To je o patnáct let víc, než je mu ve skutečnosti. Jak sám přiznává, nejtěžší bude začít se sportem. A s omezením stravování se ve fastfoodu, které využívá, protože má zaměstnaneckou slevu. Po prvních dnech nového životního stylu tvrdí, že měl pocit, že hlady bude ohryzávat omítku, nakonec si ale zvykl. S hubnutím pomáhaly Štěpánovi i produkty z programu The 1:1 Diet. I cvičit začal, respektive chodit, a na první prohlídce dostal pochvalu.
V polovině svého snažení ovšem přišla krize, ztratil motivaci a jak tvrdí, bylo to způsobeno životním stereotypem.

Jak se mu nakonec podaří nehledat důvody, proč to nejde, ale způsoby, aby to šlo? A jak jeho snahu ohodnotí maminka? Sledujte už v pondělí – na Primě.

Sledujte dokonalou změnu životního stylu
už v pondělí 6. 12. 2021 ve 21.30 na televizi Prima.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021:

Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021
Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021
Tlouštíci - 7. díl - 6. 12. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !