Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o ruku

3. 10. 2024 | Televizní tipy
Dlouho váhá a přemítá, zda to má udělat. Filip v podání Tomáše Kluse bezmezně miluje Viky (Eva Burešová) a rozhodne se, že jejich lásku zpečetí žádostí o ruku. Jenže nevěsta se mimochodem vyjádří, že papír na lásku nepotřebuje, a to Filipovi udělá čáru přes rozpočet. Má se k tomu kroku odhodlat? 

Miluje ji a chce si ji vzít, ale ona prý papír na lásku nepotřebuje. Přesto Tomáš Klus coby Filip před Evou Burešovou poklekne a vysloví se. „Je to legrační, protože moje vlastní domácí žádání o ruku proběhlo o dost divočeji. Svou ženu jsem žádal o ruku po tom, co jsme spolu strávili intenzivně tři měsíce. Pak mi na měsíc odjela, a když přijela, uspořádali jsme mejdan, kdy jsem pokleknul a fixou ji požádal na ruku o ruku.

Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o rukuV ZOO to bylo takový hodný,“ vzpomíná Tomáš Klus a dodává, že v tom byl Filip bábovka. „Říkal jsem si, že ten Filip, ačkoliv jsme měli vždycky hodně společného, v tomhle byl trošku bábovka a trošku nudný. Jakmile zaslechl, že Viky svatbu nechce, hned to vzdal, ale… Nakonec se pochlapil.“ Na natáčení nakonec Tomáš vzpomíná s úsměvem a radostí.

„S Evou jsme se na ničem speciálním nedomlouvali. Naopak, improvizace nás vedla, a to je právě nejlepší. Baví mě, že je to spontánní, a že čím víc bychom se připravovali, tím horší by to bylo, takže jsme to nechali být a jen tak jsme si hráli. V tomhle jsme měli k sobě hodně blízko, ta schopnost být spontánní, improvizovat a vlastně nehrát nic, to nás dost spojuje,“ prozrazuje Tomáš a věří, že se Filipova žádost bude divákům líbit.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o ruku:

Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o ruku
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky