Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.10. 2024
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o ruku

3. 10. 2024 | Televizní tipy
Dlouho váhá a přemítá, zda to má udělat. Filip v podání Tomáše Kluse bezmezně miluje Viky (Eva Burešová) a rozhodne se, že jejich lásku zpečetí žádostí o ruku. Jenže nevěsta se mimochodem vyjádří, že papír na lásku nepotřebuje, a to Filipovi udělá čáru přes rozpočet. Má se k tomu kroku odhodlat? 

Miluje ji a chce si ji vzít, ale ona prý papír na lásku nepotřebuje. Přesto Tomáš Klus coby Filip před Evou Burešovou poklekne a vysloví se. „Je to legrační, protože moje vlastní domácí žádání o ruku proběhlo o dost divočeji. Svou ženu jsem žádal o ruku po tom, co jsme spolu strávili intenzivně tři měsíce. Pak mi na měsíc odjela, a když přijela, uspořádali jsme mejdan, kdy jsem pokleknul a fixou ji požádal na ruku o ruku.

Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o rukuV ZOO to bylo takový hodný,“ vzpomíná Tomáš Klus a dodává, že v tom byl Filip bábovka. „Říkal jsem si, že ten Filip, ačkoliv jsme měli vždycky hodně společného, v tomhle byl trošku bábovka a trošku nudný. Jakmile zaslechl, že Viky svatbu nechce, hned to vzdal, ale… Nakonec se pochlapil.“ Na natáčení nakonec Tomáš vzpomíná s úsměvem a radostí.

„S Evou jsme se na ničem speciálním nedomlouvali. Naopak, improvizace nás vedla, a to je právě nejlepší. Baví mě, že je to spontánní, a že čím víc bychom se připravovali, tím horší by to bylo, takže jsme to nechali být a jen tak jsme si hráli. V tomhle jsme měli k sobě hodně blízko, ta schopnost být spontánní, improvizovat a vlastně nehrát nic, to nás dost spojuje,“ prozrazuje Tomáš a věří, že se Filipova žádost bude divákům líbit.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o ruku:

Tomáš Klus v ZOO poklekne a vysloví žádost o ruku
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Bankovky