Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trpíte na močák? Vsaďte na prevenci a vyhněte se potížím

18. 06. 2024 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Dovolená je za rohem a s ní i klasické letní radovánky. Jenže některé mohou skončit nepříjemnostmi. Jakmile pocítíte první náznaky problémů v podobě pálení či řezání při močení, neváhejte a začněte jednat. Včasný zásah vás může uchránit před většími patáliemi i případnými opakovanými potížemi s močovými cestami. Máte-li k snim sklony, dbejte na prevenci.

Jestli vás už někdy „močák“ chytl, tak víte, že není o co stát. Než prožívat bolest, neustále odbíhat na toaletu a tam trpět, je mnohem lepší se komplikacím vyhnout. A v tom pomůže prevence. Stačí pár maličkostí a můžete mít klid. K základním pravidlům patří dodržování pitného režimu, pravidelná návštěva WC, bavlněné spodní prádlo a také pravidelná a správná hygiena intimních partií. Pomůže vám také pestrá strava bohatá na vitaminy a kysané mléčné výrobky.
 Naturevia Mega Brusinky se zlatobýlem

Můžete ale udělat i něco navíc! Stačí, když budete v rizikovém období užívat preparát s brusinkami. Například doplněk stravy Naturevia Mega Brusinky se zlatobýlem obsahuje koncentrovaný brusinkový extrakt Cran-Max, jenž má garantovaný vysoký obsah proanthokyanidinů (PAC). Ty pomáhají odlepit škodlivé bakterie E.coli od sliznice močového měchýře. Tím zabrání jejich množení. Navíc v přípravku je také zlatobýl. Právě tato tradiční urologická bylinka pomáhá udržovat zdravý močový měchýř, podporuje tvorbu moči a vypláchnutí volných bakterií z močových cest. Brusinky jsou však vhodné nejen „pro sichr“, ale užívat je můžete i v případě, že problém propukne naplno a lékař vám předepíše antibiotika.




Při prvních signálech problému


Pokud se přece jen dostaví tolik známé pocity řezání a pálení, když jdete na malou, tak na nic nečekejte! Pusťte se do boje a sáhněte po komplexním přípravku, jakým je Naturevia UroPerfect Manóza Rapid, který obsahuje kromě brusinek i D-manózu, bylinné extrakty a důležité vitaminy, jež podpoří správnou funkci močové soustavy a imunitu.

Naturevia UroPerfect Manóza Rapid

Spojení D-manózy a brusinek je důležité proto, že společně mohou ještě účinněji bránit přilnutí bakterií E.coli na sliznici močových cest. D-manóza je jednoduchý cukr, který je po vstřebání do organismu téměř celý v nezměněné formě vyloučen ledvinami do moči jako odpad. Právě tam se váže na bakterie Escherichia coli a zabraňuje jim v uchycení na stěnu močového měchýře, podobně jako látky z brusinek. Jenže zatímco D-manóza působí rychle, brusinky naopak dlouhodobě a to až 16 hodin. Proto je důležité, abyste sáhli po přípravku, který kombinuje obojí. Kromě nich tento doplněk stravy obsahuje ještě zlatobýl a vitamin D, jenž podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Navíc je bez barviv, cukru i umělých sladidel a je balený v praktických sáčcích, jejichž obsah stačí smíchat s vodou a vypít. Takže díky němu zvýšíte i příjem tekutin a dostatečná hydratace je pro zdraví močových cest velmi důležitá. Úleva by se pak měla dostavit brzy.


Trpíte na močák? Vsaďte na prevenci a vyhněte se potížímKdy je čas jít k lékaři


Jsou ale případy, kdy se bez pomoci doktora neobejdete. Jestliže se váš stav ani po pár dnech nezlepší, či se obtíže zhoršují, vyrazte do ordinace. Problém bude už nejspíš natolik rozjetý, že se bez antibiotik neobejdete. Ovšem pokud to jen trochu jde, je lepší volit jinou cestu. I proto se v současnosti čím dál častěji doporučuje tzv. antiadhezivní terapie, která využívá právě protipřilnavého efektu brusinek a manózy. Největší výhodou tohoto postupu je minimální riziko nežádoucích účinků, kdy nedochází k poškození střevního mikrobiomu antibiotiky a bezpečné je i dlouhodobé užívání. Také nehrozí vznik rezistence na antibiotika jako při jejich častém užívání při opakujících se problémech. Proto je vždy lepší problémům s močovými cestami předcházet, než je řešit. Nikdy tedy nepodceňujte prevenci. Má smysl a můžete si díky ní ušetřit spoustu starostí.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !