Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.09. 2024
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 37. týden

9. 09. 2024 | Televizní tipy
Nejchytřejší zábavu najdete na Prima ZOOM. Koukání na Prima ZOOM vás děla chytřejšími. Nejpestřejší nabídka poznávání. Mrkněte na Prima ZOOM, neprohloupíte. Vyberete si? Určitě! Protože Prima ZOOM vás baví.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 37. týden:

9. 9. 22.00 – Za hranicemi Země (Asteroidy)

Fascinující a strhující seriál Za hranicemi Země odhaluje zákulisí moderního průzkumu vesmíru, ale i plány předních světových podnikatelů v tomto vzrušujícím oboru. Vizionáři a géniové jako Elon Musk, Richard Branson, Eric Anderson, Robert Bigelow nebo Chris Hadfield odhalují, jaká je budoucnost lidstva a proč právě teď stojíme na dalším velkém rozcestí. 

10. 9. 20.00 – Posedlost sluncem

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 37. týdenStarověké civilizace ze všech koutů světa ukryly tajemství svých neuvěřitelných astronomických znalostí v nitru chrámů a paláců. Stavěly je takovým způsobem, aby bez ohledu na to, kde se nacházejí, ve stejný den stály v jedné rovině se Sluncem. Odhalte, jak bylo lidstvo už od úsvitu své existence přímo posedlé magickým kouzlem Slunce. A zjistěte, jak se tato posedlost udržela po dlouhá tisíciletí na všech světových kontinentech. Nechte se okouzlit magií architektury v doslova kosmickém měřítku.  

11. 9. 21.00 – Bleskové útoky v přírodě (Rychlí a zběsilí)

Ať už jde o maskované lovce nebo dravce, kteří umí udeřit se smrtící rychlostí, příroda je plná zvířat s různými nečekanými schopnostmi. K čemu je mají? Aby získali výhodu nad svou kořistí a mohli ji zabít během jediného okamžiku. Tento strhující přírodovědný seriál přináší dechberoucí záběry, které zachycují Bleskové útoky v přírodě. Vydejte se s námi do tropické jižní Afriky, kde velký bílý žralok útočí raketovou rychlostí, nebo naopak na mrazivou Arktidu, kde se lední medvědi vrhají na obří mrože na ledových krách.

11. 9. 23.00 – Život na válečné lodi III (1. díl)

Britská válečná fregata HMS Northumberland vyplouvá na čtyřměsíční misi. Posádka, která čítá 220 mužů a žen, mezi nimiž nechybí ani nový kuchař, dokončuje přípravy a chystá se na opuštění přístavu. Ale nečekaný požár málem všechno zhatí ještě předtím, než pobřeží zmizí z dohledu. Jak vypadá skutečný život na válečné lodi? To odhaluje stejnojmenný seriál. Jeho tvůrcům se už potřetí podařilo získat exkluzivní přístup na palubu fregaty, která patří k nejmodernějším vojenským plavidlům světa a je nedílnou součástí britského vojenského námořnictva. 

Sotva se dostane k pobřeží Skotska, HMS Northumberland dostává zprávy o podezřelé ruské ponorce, jež by měla zůstat pod dohledem. A s nimi i nové rozkazy. Fregata začíná pronásledovat ponorku až k polárnímu kruhu a zažívá perné chvíle, když se jí ztratí z radaru. U břehů Irska se mezitím srocují další ruská plavidla… Napínavé okamžiky na neklidných mořských vlnách, ale i dramatické vzestupy a pády života na palubě, nahoře na velitelském můstku i dole v podpalubí zachytily zvídavé kamery. Sledujte je přímo z první řady!

12. 9. 22.00 – Rok v Singapuru (Kouzelný les)

Botanická zahrada v Singapuru, která je zapsaná na Seznamu světové kulturního dědictví UNESCO, se hemží tropickými divokými zvířaty. Přírodovědný dokumentární seriál Rok v Singapuru sleduje 12 měsíců všechno, co se tady děje – od rozmazlené dospívající opice, jež se musí naučit orientovat v rodinných vztazích, přes opatrnou samičku chrástala rudonohého, která vychovává svá mláďata v tajnosti, až po ohrožený a velice zranitelný druh místní žáby – podaří se jí najít partnera k páření?  

12. 9. 23.00 – Liščí příběhy

Dokument Liščí příběhy odhaluje úplně nové vědecké poznatky, které konečně vrhají světlo na tajuplné první hodiny, dny a týdny života mláďat lišky obecné. Exkluzivní, výjimečné a dosud neodvysílané záběry vznikly s použitím vysoce citlivé moderní technologie a infračervených kamer. Nenechte si ujít pohled na miniaturní mláďata, jak se tulí ke své matce jenom několik krátkých momentů po narození – ani něco tak mrazivého, jako je pohled na brutální a surové lištičky, které zuby i drápy bojují o nadvládu nad ostatními sourozenci.  

13. 9. 20.00 – Žraloci z Bermudského trojúhelníku

Bermudský trojúhelník je místo plné záhad. Ale zapomeňte na chvíli na všechna ta zmizelá letadla, potopené lodě, nefunkční kompasy, nebo dokonce i legendy o bájné Atlantidě. Největším a nejúžasnějším tajemstvím Bermudského trojúhelníku je něco, co je mnohem neuvěřitelnější a úžasnější: žraloci! Mořský biolog Dr. Austin Gallagher se zaměřil na jejich výzkum právě v této nechvalně proslulé oblasti. Jeho cílem je najít dosud neobjevená místa, kam se chodí rozmnožovat žraloci tygří. Podaří se mu to? Přesvědčte se sami v tomto vzrušujícím přírodovědném filmu.

Unikátní dokumenty uvidíte každý den
od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!


Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !