Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už dost šéfe 27.11. 2013

27. 11. 2013 | Televizní tipy
Další Zdeňkův návrat zavede diváky do Moravské Třebové a restaurace Excalibur. Na námětí se zeptá tří půvabných slečen, zda restauraci znají, a když mu odpoví, že ano, že tam byly dokonce na obědě, ale že by měly být větší porce, odejde zjistit, jak to ve skutečnosti tedy je…

Už dost, šéfe - 27.11. 2013:


V restauraci užasne nad jídelním lístkem, který mu nabízí husí krev – tu podle svých slov Zdeněk od dětství nejedl. Objednává si tedy tento předkrm, dále husí kaldoun, husí krky, husí prsa se švestkovou omáčkou, a aby nejedl jen samé husí maso, chce ještě kuřecí prsa. V podstatě je se vším spokojen, takže kuchaře trochu napíná a užívá si to, že mají z jeho názorů strach: „To je dobře, že se bojíte, protože vám záleží na tom, co uslyšíte!

Už dost šéfe 27.11. 2013A tak se nakonec tři kuchtíci v pořadu Už dost, šéfe s datem 27.11. 2013 dozvědí, že jejich jídlo potřebuje jen trochu dotáhnout. Společně tedy vyladí husí krev a husí steak, který Zdeněk připraví s červeným zelím místo s grilovanou zeleninou. Po návštěvě u jednoho z bývalých kuchařů Excaliburu, který na Zdeňkovu radu zvládl jednu svou složitou životní situaci, Zdeněk Moravskou Třebovou spokojeně opouští a zanechává tam místo sebe nálepku se dvěma hvězdičkami.

Diváci jistě vzpomínají na českého kuchaře Romana a jeho německou partnerku Sabrinu, kteří se v Bavorsku snaží o dobrou gastronomii – Zdeněk se ve svém pořadu Už dost, šéfe s datem 27.11. 2013 dojede na vlastní oči přesvědčit, zdali třeba není zase hostům podáván pangasius místo lososa… Na první pohled je Wirtshaus in der Pupplinger Au upravený a má krásně nazdobenou fasádu, která nadchne Zdeňkovu manželku Zdeničku – tu má totiž společně s jejím synem Martinem tentokrát na výletě s sebou. Na jídelním lístku je udiví veganská jídla.

Po ochutnání veganských kuřecích stehen, Zdenička s Martinem raději odcházejí do pohádkového lesa a Zdeněk do kuchyně. Tam mu německý kuchař vysvětlí, že když někdo přestává jíst maso, chce jídlo, které jako maso bude aspoň vypadat… Zdeňkův výraz napoví, co si o této věci myslí, a bohužel bude více věcí, které ho nejen nenadchnou, ale docela zklamou. Na druhou stranu některá jídla umí Roman a jeho kuchaři opravdu výtečně.

Že by v Bavorsku přibyla další hvězdička, k tomu asi nedojde. Ale udrží si dvě hvězdičky, které dostali minule? Zůstane jim vůbec nějaká, nebo bude Roman opět na začátku? A jak pomohl Zdeněk změnit život kuchaře Jirky z Moravské Třebové? To uvidíte v pořadu Už dost, šéfe s datem 27.11. 2013 .

Sledujte nový pořad Už dost, šéfe! opět ve středu 27.10. 2013 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už dost šéfe 27.11. 2013:

Už dost šéfe 27.11. 2013
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles