Připravme se i na stinnou stránku teplých měsíců – s Láďovou úvodní vychytávkou odstraníme z kůže klíšťata raz dva. Domácí koktejl z černého piva a zázračné peruánské macy nám dodá energii, a dokonce prý zpomalí stárnutí!
Oprášíme recept našich babiček na vynikající bramborové placky s povidly a mákem. Na dovolenou u moře si možná ještě chvíli počkáme, nicméně relaxační koupel s mořskou solí si můžeme dopřát již nyní. Dozvíme se, jak zpracovat medvědí česnek a vyrobit si z něj chutné pesto.
Pokud přemýšlíte o nějakém originálním dárku, vaše očekávání určitě splní vychytaná svíčka s fotografií. Kutil Radek Svozil se pochlubí svým vynálezem – dvouřádkovou sazečkou brambor. Abychom si udrželi pořádek na psacím stole, vyrobíme si z lahví od aviváže perfektní pořadače na dokumenty. A na závěr se pustíme do takřka alchymistického míchání mátového likéru podle Ládi Hrušky.