Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Za minutu 12 - 11.4. 2022

11. 04. 2022 | Televizní tipy
Dokumentární cyklus o skutečných případech zdravotnické záchranné služby, policie a hasičů zachycené kamerou při samotných akcích. Příběhy, které píše život. Režie D. a M. Vaňurovi
(Premiéra)

Dramatické okamžiky ohrožení může zažít kdokoliv z nás v kteroukoliv chvíli. Ať už jsme doma, v práci nebo na cestách a pomoc potřebujeme my, náš soused nebo někdo úplně cizí, ve dne i v noci je tu někdo, kdo nás dokáže zachránit. Nehody, náhlé zdravotní komplikace nebo dokonce dotek zločinu – takové události se dějí každý den.

Za minutu 12 - 11.4. 2022Je dobré vědět, že v kritickém okamžiku nejsme sami a že jsou tu záchranáři, kteří jsou na všechna dramata dobře připraveni.

Cyklus Za minutu 12 přináší autentické příběhy skutečných hrdinů – zdravotníků, policistů a hasičů – a vy máte šanci stát se autentickými účastníky jejich příběhů záchrany v jejich každodenní službě.

V takzvaném potkávacím systému se lékařka Lucie Langová a záchranář Jiří Tušer setkají se svými kolegy v centru Liberce, kde na ulici zkolaboval muž, který je už sice při vědomí, ale po kolapsu špatně reaguje.

Navíc nechápe, co se okolo něho v sanitce děje, proto se začíná bránit. V Praze všechny záchranné složky míří k nahlášenému požáru objektu truhlárny, kterou navigace bohužel nemůže podle nahlášení adresy najít.

A další požár se rozhoří u domku na severu Čech, kde navíc prvotní informace zavolané na tísňovou linku svědčí o velkém zmatku na samotném místě požáru.

V blízkosti hořící chatky si totiž těsně před požárem hrály děti a nikdo nemůže najít malého kluka, kterého naposledy viděli právě u ní.

Po uhašení požáru a před prohledáváním trosek se prověřuje i možnost, že chlapec někam utekl a schoval se. Jak si poradí lékaři a záchranáři s bránícím se zmateným pacientem a k jakému závěru dospějí?

Podaří se uhasit požár truhlárny a zachránit ji? Co bylo příčinou požáru? A podařilo se najít ztraceného malého chlapce? To vše vám prozradí další díl cyklu Za minutu 12.



Cyklus Za minutu 12 můžete sledovat 11.4. 2022 od 21:55 na ČT1!!

A opakování 14.4. a 17.4.!




Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Za minutu 12 - 11.4. 2022:

Za minutu 12 - 11.4. 2022
Za minutu 12 - 11.4. 2022
Za minutu 12 - 11.4. 2022
Za minutu 12 - 11.4. 2022
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles