8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bolest se už nedala vydržet

23. 04. 2024 | Krása
-Komerční sdělení-

Možná mnoho z vás zná tu krutou bolest zad, kdy se nemůžete pořádně narovnat a zhluboka nadechnout. Příčin tohoto neduhu je mnoho. Ovšem paní Hanka (36 let) dobře znala důvod toho, proč se v noci budí šílenou bolestí, a to nemluvě o denním fungování, kdy už ani pravidelný přísun analgetik nepomáhal.

Jako puberťačka začala vnímat, že má objemné poprsí. Spolužačky v páté třídě na základce neměli pod tričkem nic, nebo se pyšnily alespoň bolerkem. Hanka už musela s mámou pořídit košíčky. 

Bolest se už nedala vydržetVelikost podprsenky se zvětšovala závratnou rychlostí. Kolem dvaceti let již Hanka nakupovala spodní prádlo v nadměrných velikostech a lékaři je diagnostikovali gigantomastii. Pravdou je, že toto období bylo vlastně pro Hanku velmi poučným. Vybočovala a poutala pozornost svých spolužáků. Časem zjistila, že její přednosti ji automaticky posouvají mezi rychle dostupné, ale opak byl pravdou. Naučila se rozeznávat zájem o ní samotnou. Soužití s velkými prsy začalo více skřípat, když po dvacátém roku začala prsa pomalu spolupracovat s gravitací. 

Bolest se už nedala vydržet
Bolesti zad se začaly objevovat při delší chůzi, nošení těžkých věcí a po cvičení. Hanka toužila po dětech, a proto i přes obavu ze svých prsou otěhotněla. Maminka Hanka si těhotenství moc neužila, kromě prsou nyní nosila ještě plod. Tedy dvojitá zátěž. Po porodu a nabrání kil následovalo kojení. To byl v uvozovkách poslední hřebíček do života s nadměrným poprsím. Bolest se stupňovala a Hanka nedokázala ani zvednout svého malého synka. Nebyla schopná ničeho. V zoufalství navštívila svého praktického lékaře a rozhodla se po sérii vyšetření, které skončily jednoznačným doporučením na redukci prsou. To ovšem netušila, že ji přijde odpověď ze zdravotní pojišťovny s realizací operace za 3 roky nejdříve.

ABCLINIC ART & BEAUTY
Naštěstí se Hanka rozhodla být šťastnou fungující mámou a navštívila vyhlášenou kliniku estetické medicíny ABCLINIC ART & BEAUTY. Zde absolvovala konzultaci a následně redukci samotnou. Před operací uléhala na lehátko žena v bolestech a zlomená. Po operaci jí tekly slzy štěstím. Zamilovala se do své mobility a vizuální podoby svých krásně plných prsou. Co je nejdůležitější, Hanka necítila po letech bolest. Úleva se nedá popsat a rázem se začal Hance a její rodině psát nový životní příběh.

Klinika ABCLINIC ART & BEAUTY - Jsme první klinikou v České republice, která je založena na konceptu komplexní multioborové péče. Díky tomu se naše služby navzájem doplňují a tvoří celek, který pomáhá našim zákazníkům nejen udržovat jejich přirozenou krásu a estetický vzhled, ale především jejich zdraví a vynikající kondici.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !