Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.09. 2024
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hydratace na maximum: objevte kouzlo kyseliny hyaluronové

1. 08. 2024 | Krása
-Komerční sdělení-

Hydratace je klíčem k mladistvé, zářící pleti. Vítejte ve světě kyseliny hyaluronové, která je skvělým spojencem v boji proti stárnutí a dehydrataci. Odhalte tajemství kyseliny hyaluronové a zjistěte, jak ji můžete doplnit pomocí kapek na vnitřní užití nebo kapslí. S kyselinou hyaluronovou bude vaše pokožka vypadat svěže a plná života!

Co je kyselina hyaluronová?


Kyselina hyaluronová (HA) je přirozeně se vyskytující látka v našem těle, především v pojivových tkáních, kloubech a kůži.  Dokáže na sebe navázat až tisíckrát více vody, než je její vlastní hmotnost. To z ní činí nepostradatelný nástroj pro hydrataci, protože napomáhá udržet pokožku plnou a pružnou.

Zdroj foto: freepik.com

Hydratace na maximum: objevte kouzlo kyseliny hyaluronovéProč je hydratace důležitá?


Pokud tělo nemá dostatek vody, můžeme si všimnout suché, šupinaté pokožky, ztráty pružnosti, a dokonce i předčasných známek stárnutí. Dehydratace také může ovlivnit naše klouby nebo zrak. Kyselina hyaluronová užívaná jako doplněk stravy napomáhá udržet pokožku hydratovanou nejen na povrchu, ale i v jejích hlubších vrstvách, což podporuje celkový stav pokožky.

Jak si vybrat správný produkt?


Při výběru produktů s kyselinou hyaluronovou je důležité zaměřit se na kvalitu a formu. Ne všechny produkty jsou totiž účinné. Obecně platí, že kyselina hyaluronová, kterou si přidáme do nápoje se v těle lépe využije. Pokud dáváte přednost tobolkám, soustřeďte se na obsah, který by v ideálním případě měl být alespoň 150mg.

Kyselina hyaluronová ve formě kapek (roztoku) na vnitřní užití


Roztok (kapky) s kyselinou hyaluronovou na vnitřní užití jsou relativně novým, ale velmi účinným způsobem, jak tělu dodat tuto látku.  Kapky lze snadno přidat do vody nebo jiného nápoje. Výhoda vnitřního užívání spočívá v celkovém účinku na tělo, což zahrnuje podporu kloubů, očí, sliznic a samozřejmě i kůže. Dalším benefitem je fakt, že kyselina v této podobě vůbec nedráždí žaludek. Některé tobolky mohou žaludek zatěžovat zejména u citlivých jedinců jsou obecně tobolky hůře snášeny ve srovnání s roztokem.

Hyaluron N-Medical stačí rozmíchat ve sklenici vlažné nebo studené vody, případně jiného nápoje. Nemá žádnou chuť ani barvu, takže váš nápoj chuťově nezmění. Tento produkt pomáhá s hydratací pokožky, tkání a celého organismu zevnitř ven. 
Hyaluron N-medical




















Hyaluron N-medical, zdroj: www.shop.n-medical.cz



Kyselina hyaluronová v kapslích


Pokud jste příznivce tobolek, můžete volit tuto variantu. Jednu tobolku ráno na lačno stačí zapít vodou nebo džusem a denní příjem kyseliny hyaluronové máte vyřešen. Kapsle Maxi Vita Beauty obsahují vysokou dávku kyseliny hyaluronové, koenzym Q10, zinek a selen. Tyto látky mají významnou schopnost udržet stav pleti mladistvý a hydratovaný.
Maxi Vita Beauty kyselina hyaluronová


















Maxi Vita Beauty kyselina hyaluronová, zdroj: www.nasevitaminy.cz


Každá tobolka Hyaluron N-Medical obsahuje čistou bioaktivní kyselinu hyaluronovou původem ze Švýcarska, která pomůže s hydratací a podporou mladistvého vzhledu.
Hyaluron N-medical
















Hyaluron N-medical, zdroj: www.shop.n-medical.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !