Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženu za ponkem, akademii lepení i Vychytávku týdne přinesou v nové sezoně hobby pořady

27. 08. 2023 | Televizní tipy
S podzimní sezonou se na obrazovky televize Prima vrací i oblíbené hobby pořady. Diváci se na ně mohou opět těšit v jejich stálém slotu v neděli po poledni už od 3. září. V nadcházející sezoně nabídnou celou řadu novinek. Receptář prima nápadů přinese nové rubriky Žena za ponkem a Zahradník po ruce, Libovky Pepy Libického nabídnou akademii lepení a kotvení a Láďa Hruška bude přinášet Vychytávku týdne.

Do své dvaadvacáté sezony vstoupí Receptář prima nápadů – nejdéle vysílaný pořad u nás – opět pod taktovkou moderátorů Oldřicha Navrátila a Evy Borské. Oblíbený hobby magazín přinese další rady a nápady pro všechny chataře, chalupáře, zahrádkáře, chovatele a pěstitele i všechny, které zajímají moderní trendy v bydlení. V dílně pořadu se vůbec poprvé ujme hlavní role žena – vyrábět a upcyklovat bude Lída Garcia, kutilka známá z pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny. 

Ženu za ponkem, akademii lepení i Vychytávku týdne přinesou v nové sezoně hobby pořadyV Receptáři prima nápadů se pustí do výroby řady krásných věcí do domácnosti, a to z upcyklovaných materiálů. Zároveň ukáže, že ženy se nemusí bát vzít do ruky nářadí a v dílně si samy vyrobit designové kousky do domu či bytu. Diváci se dočkají i zbrusu nové rubriky Zahradník po ruce. V té se představí Tomáš Trejbal. Milovník a návrhář přírodních, tedy permakulturních, zahrad nabídne rady a návody, jak se pustit do zahradničení, i když jste z města. 

Novou tvář představí i rubrika Napřírodno, v rámci níž se v podzimní sezoně bude s Michalem Plundrou střídat jeho kolegyně Lenka Šulcová. Nebudou chybět ani stálice pořadu – veterinářka Míša Riedlová, Jindra Ekl s rubrikou Současné trendy, Markéta Mayerová a její Parťáci od fochu nebo rubriky Domov a Minutový manžel: Lekce pro ženy.

Libovky Pepy Libického přinesou další návody a postupy, jak na stavbu a rekonstrukci svépomocí, představí trendy a nové technologie a naučí diváky pracovat s dalšími druhy nářadí. V rámci podzimní sezony se Pepa pustí do zateplení rodinného domu a jeho nové fasády. Diváky provede pracemi krok za krokem, vysvětlí, co a jak zateplit, a upozorní na chyby, kterým je radno se vyhnout. Dojde i na přípravu podloží a stavbu zahradního domku. 

Pokračovat bude i stavba tiny house, ve kterém se Pepa vrhne do stavby koupelny, montáže klimatizace a fotovoltaiky, osazení oken, stavbu vestavěných skříní a postelí. Na závěr dojde na opláštění a finální umístění domu do přírody. Třešinkou na dortu bude speciálně vyvinutá mobilní kořenová čistička, kterou Pepa k domku zapojí. Pokračovat bude i rubrika Minutový manžel, který má na podzim připravenou řadu témat ohledně nových nástrojů, nářadí a náčiní a také akademií lepení a kotvení.

Již devátou sezónu na podzim zahájí Vychytávky Ládi Hrušky, ve kterých jejich moderátor i tentokrát poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří a uvaří. V každém dílu čeká na diváky tradičně jeden vychytaný, rychlý a levný recept přímo od Ládi. O své zlepšováky v kuchyni, dílně či na zahradě se opět podělí celá řádka diváků, které Láďa zajede navštívit a z jejichž řad již tradičně vyhlásí na konci sezony Prima kutila. 

Chybět nebude ani Láďova domácí lékárna, která divákům představuje pokojové rostliny i venkovní bylinky či koření s léčivými vlastnostmi. Novinkou pro letošní sezónu bude rubrika Vychytávka týdne, ve které Láďa hned na začátku pořadu představí a předvede jednoduchou, leč nápaditou vychytávku, která pomůže zužitkovat věci, které by jinak skončily na skládce či v koši.

Premiérové díly hobby pořadů sledujte:


-    RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 3. září  v 11.50
-    Libovky Pepy Libického  3. září ve 12.45
-    Vychytávky Ládi Hrušky 3. září ve 13.00

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ženu za ponkem, akademii lepení i Vychytávku týdne přinesou v nové sezoně hobby pořady:

Ženu za ponkem, akademii lepení i Vychytávku týdne přinesou v nové sezoně hobby pořady
Ženu za ponkem, akademii lepení i Vychytávku týdne přinesou v nové sezoně hobby pořady
Ženu za ponkem, akademii lepení i Vychytávku týdne přinesou v nové sezoně hobby pořady
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles