-Komerční sdělení-
Léto se nezadržitelně blíží a čeká nás čas zasloužených dovolených. Zkoušíte si plavky z minulého roku a při pohledu do zrcadla se ptáte: „Stihnu ještě za pár týdnů vylepšit svojí postavu?“.
Stihnete, stačí na tom začít pracovat, protože každý den se počítá.
A pokud nevíte, za jaký konec hubnutí vzít, máme pro vás super tip na hubnoucí mini reality show, kterou najdete na stránkách www.zhubnete-do-plavek.cz.
Tady se můžete nechat inspirovat Markétou, která se rozhodla zhubnout. Markéta si vzala na pomoc odborníka na slovo vzatého, a to výživovou poradkyni a trenérku v jedné osobě Dominiku Markovou. Sledujte aktuálně Markéty posuny k vysněné postavě a nechte se inspirovat tipy a zajímavými informacemi ze světa zvaného „správný životní styl“, uvidíte, že to jde.
Nezbytnou součástí správného životního stylu je pravidelná strava a nezbytné svačinky.
Proto vám přinášíme několik chutných tipů:
Suroviny:
250g kuřecích prsou
sůl
čerstvě mletý pepř
1 lžíce rostlinného tuku
2 lžičky nakládaného zeleného pepře
50g měkkého másla
4 plátky Celozrnného chleba žitného značky Penam
100g ovčího sýra
1 vanička vyklíčené řeřichy
Postup:
Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Opékáme na rozehřátém tuku z obou stran přibližně 7 minut doměkka. Poté vyjmeme z pánve a vychladlé nakrájíme na tenké plátky.
Zelený pepř rozmačkáme vidličkou a utřeme s máslem. Plátek celozrnného žitného chleba značky Penam potřeme ochuceným máslem, obložíme plátky masa, rozdrobeným ovčím sýrem a posypeme řeřichou.
Tip: ovčí sýr lze nahradit například eidamem, parmazánem,..
Vícezrnné topinky s olivovým krémem
Suroviny:
100 g černých vypeckovaných oliv
1 lžíce kaparů
1 lžíce piniových jader
2 lžíce rajského protlaku
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce octu balzamico
čerstvě umletý pepř
12 plátků chlebu Kornového chlebu značky Penam
Postup:
Olivy s kapary, piniovými jádry, rajským protlakem a olejem jemně rozmixujeme. Okořeníme octem balsamico a pepřem. Plátky Kornového chleba značky Penam opečeme v opékači nebo úplně horké troubě. Potřeme krémem a ihned podáváme.
TIP: nemusíme solit, slané jsou už olivy