8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu 17. 4. 2024

16. 04. 2024 | Televizní tipy
Pepa Vrtal se se svým týmem vydal na další výlet. Tentokrát do Jižní Koreje. Dívejte se na dobrodružnou expedici od 17. dubna večer na Prima COOL a s týdenním předstihem na prima+. Ve středu 17. dubna startuje na Prima COOL další, už sedmá série oblíbené road show Fotr na tripu, tentokrát po Jižní Koreji a Tchaj-wanu. Žádný štáb, kameraman ani doprovodné vozidlo! 

Žádná kašírka, ale opravdová cestovní řezničina a tvrdá realita! Hlavním hrdinou dokumentu je opět Josef Vrtal, kterého diváci znají velmi dobře z primáckého pořadu Autosalon. Během svých cest už Pepa se svou rodinou neotřelým způsobem představil divákům bývalé satelity Ruska, Arabský poloostrov, severské země Evropy, severní část Afriky, Středomořské ostrovy i ostrovy Spojeného království. A nyní se můžete těšit na další výpravu. Tentokrát orientovanou východním směrem.

Fotr na tripu 17. 4. 2024Proč právě Jižní Korea? Josef Vrtal, moderátor pořadu a hlavní řidič i navigátor, vysvětluje: „Jezdíme v korejských autech, máme korejské telefony, díváme se na korejské televize a pereme v korejských pračkách. Tak proč nejet právě do Koreje? Navíc máme hodně společných věcí, byť se to na první pohled nezdá. Třeba vysoké procento nevěřících. Aktuálně Korejci řeší problém s lékaři, podobný jako my na přelomu roku. 

Řeší i nízkou porodnost nebo drahé bydlení. Máme společný boj za demokracii v osmdesátých letech. Máme stejný smysl pro humor a jak oni i my rádi kempujeme a taky nepohrdneme skleničkou nebo lahví něčeho dobrého a ostřejšího. A samozřejmě – cestu podnikáme s korejským autem, které nám v logistice pohybu na rozděleném korejském poloostrově hodně pomohlo.“

A ještě dodává, proč se dívat: „Je to úplně jiný svět, kde vám nebudou fungovat Google Maps a nezaplatíte na řadě míst vaší evropskou kartou. Ale skvěle se najíte, skvěle se pobavíte, nudlová polévka nebo kimči se stanou součástí našeho života. A pak taky na každého Korejce statisticky připadá jedna židle v kavárně. Ty jsou všude a veliké jak obchodní domy na malém českém městě. V některých vám kafe udělá dokonce robot. 

Všude lanovky, monoraily, zábavní parky, prostě Jihokorejci umí žít a bavit se a věřte, že se budete stejně bavit i u další série cestopisu Fotr na tripu, i když jsme někdy hodně tápali, neuměli natankovat ani palivo u čerpačky nebo měli problém s velikostí psa, protože třeba v hotelích nebo penzionech se domácí pejsci ubytovávají na ,kila‘. Do 6 a pak do 15. A podle toho vám dají pokoj. My máme 35 psích kilo, takže jsme mimo všechny korejské tabulky. Ale třeba v jednom z penzionů měli pejsci na pokoji i svoji vířivku nebo sušicí box s umělým větrem.“

Pepa Vrtal alias Fotr na tripu, jeho dcery Leontýnka a Josefínka plus pes a Ssangyong Torres, dobrodružná parta na nové cestě do Jižní Koreje za netradičními zážitky v oblasti Východočínského moře!

Desetidílná road show odstartuje na Prima COOL už ve středu 17. 4. 2024 večer! S týdenním předstihem pak na prima+.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu 17. 4. 2024:

Fotr na tripu 17. 4. 2024
Fotr na tripu 17. 4. 2024
Fotr na tripu 17. 4. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To cestování je hodně zajímavé, ale děvčata nemusí chodit do školy?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles