Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak to bylo šéfe II. - 25. 11. 2022

25. 11. 2022 | Televizní tipy
Šéf je zpět. S pořadem, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano, šéfe!. Poznejte osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů a spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Pátý díl už 25. listopadu ve 23.55 na Primě.

„Zdravím vás z Hostivice, kde se svým dlouholetým kamarádem a skvělým kuchařem předvedeme, jak se dělá výborná čína v Česku. A taky mrkneme na to, jak se dařilo kuchařům v minulých řadách Ano, šéfe!,“ uvádí další díl pořadu Zdeněk. Tak pojďme na to…

Jak to bylo šéfe II. - 25. 11. 2022V restauraci, kterou se v minulosti majitel snažil se Zdeňkovou pomocí zachránit, se objeví vědma, která bude hledat negativní energie. Taky špatnou vodu, lidské konstelace. „Tady točíte pátý díl Rumburaka, nebo co je to tady?“ vzchopí se Zdeněk ke vtipné poznámce, protože jinak je vidět, že mu došla slova. Jak se Zdeňkovi s čarodějnicí pracovalo?

Pojďme do současnosti, čarovat se nebude. Vladimír Suchý byl totiž prvním, koho na praxi viděl Zdeněk v kuchyni. „Stál tam, krájel mrkev, a dnes? Je z něj žijící legenda. Vařil ve Vodičkově ulici v čínské restauraci, kam se dělaly dlouhé rezervace. Fakt to bylo skvělé místo.“ Restaurace se otevřela v roce 1958, pak v roce 1962 skončili Číňané s jejím provozováním a převzali ji Češi. Podle receptur původních kuchařů. Tak pojďme ochutnat. „A krásné na tom bylo i to, že tahle restaurace byla v ročence The New York Times,“ dodává Vladimír.

Co se v tomto díle diváci naučí? Černé vejce v soudobém provedení koagulací, čínskou polévku, maso na vývaru neboli švej-ču-žou a k němu kantonskou rýži, jako dezert pak ananas v karamelu.
„Čínská kuchyně je o sádle,“ tvrdí Vladimír. „Důležité je, aby maso se blanšírovalo přímo v sádle, jinak nebude mít tu správnou chuť.“

Co ale musel Zdeněk prožít? Svůj obrázek na zdi v kuchyni i jeho rituální upálení, když se kuchař vytočil. Také se potkal s mnoha drzouny, kteří si řekli o peníze za jídlo, které připravili, a nebylo k jídlu. „Ona vás ta sranda brzy přejde,“ prorokoval nad připravenou oblohou Zdeněk. „Vy jste ta nejhorší kombinace kuchařů, jakou si majitel restaurace může přát. Moc to neumíte, a ještě na to ser…“

Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření.
Pátý díl už 25. 11. 2022 ve 23.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak to bylo šéfe II. - 25. 11. 2022:

Jak to bylo šéfe II. - 25. 11. 2022
Jak to bylo šéfe II. - 25. 11. 2022
Jak to bylo šéfe II. - 25. 11. 2022
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !