Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech

7. 12. 2023 | Vaření, recepty
-Komerční sdělení-
JACOBS







Vstupte do světa mimořádných chutí a hřejivé atmosféry v době, kdy za okny dýchá nelítostná zima. Najděte útěchu i teplé objetí v šálku horké kávy a nechte se unést kreativitou při přípravě lahůdek, které udělají z každého doušku nezapomenutelný okamžik. 

Vyzkoušejte slaďoučké kávové kuličky, jež pohladí vaše chuťové buňky, nebo nechte svou kávu ožít v nečekaných kombinacích s marshmallows, až po špetku dobrodružství s whisky a likérem. Odkryjte nový rozměr chutí s lahodnou instantní kávou Jacobs Velvet Crema, kterou nyní najdete i v novém praktickém balení.

káva Jacobs VelvetTIP: Ponořte se do bohaté sametové pěny a plné, výrazné chuti kávy Jacobs Velvet Crema s oříškovými tóny, kterou nově můžete zakoupit v praktickém balení. To jednoduše přesypte do originální sklenice, a v okamžiku tak prodlužte její životnost.

S balením o 180 g, kterým naplníte celou sklenici, připravíte 108 šálků lahodné kávy snadno a rychle. Doplňte svoji dózu s rozpustnou kávou Jacobs Velvet Crema v novém balení! Doporučená maloobchodní cena je 139,90 Kč, více informací najdete na www.kavajacobs.cz


Jacobs Velvet Crema. 100% CREMA, 100% POŽITEK.



KÁVOVÉ KULIČKYlahodnou instantní kávou Jacobs Velvet Crema


    • 2 lžičky instantní kávy Jacobs Velvet Crema
    • 100 g drcených sušenek nebo polámaného cukroví
    • 100 g slazeného kondenzovaného mléka
    • 100 g másla
    • strouhané ořechy a kakao na obalení

Drcené sušenky pokapejte kávou rozpouštěnou ve 3 lžících horké vody, vmíchejte zahřáté kondenzované mléko a rozpuštěné máslo. Vytvarujte kuličky a obalte je ve strouhaných ořeších nebo kakau a nechte odležet v lednici.


KÁVA & MARSHMALLOWSKÁVA & MARSHMALLOWS


    • 1 lžíce instantní kávy Jacobs Velvet Crema
    • 350 ml mléka
    • 1 lžíce tmavého cukru
    • 2 lžíce kakaa holandského typu
    • ½ lžičky mleté skořice
    • špetka muškátového oříšku
    • špetka chilli koření
    • špetka soli
Na ozdobu:
    • bonbóny marshmallows
    • čokoládové čočky, čokoládový a karamelový sirup
    • šlehačka

V kastrůlku za stálého míchání zahřejte mléko, cukr, kakao, kávu, koření a sůl. Rozdělte do dvou šálků, ozdobte šlehačkou, marshmallows, čokoládovými čočkami a polijte sirupy.


KÁVA S KAHLÚOUKÁVA S KAHLÚOU


    • 300 ml kávy Jacobs Krönung
    • 2 lžičky karamelového kondenzovaného mléka
    • 40 ml whisky
    • 40 ml kávového likéru Kahlúa
    • šlehačka
    • střepy ze slaného karamelu na ozdobu

Do silnostěnných sklenic vlijte kávu, whisky a likér. Oslaďte karamelovým salkem a ozdobte šlehačkou s karamelovými střepy.

Jak na karamelové střepy?
200 g cukru vsypte do velké pánve a na nízkém plameni zahřívejte. Jakmile karamel dosáhne tmavě zlaté barvy, nalijte ho na pečicí papír potřený tukem, posypte vločkovou solí a nechte zchladnout a ztuhnout. Po vychladnutí rozlámejte na střepy.
Nesehnali jsme karamelové kondenzované mléko?
Slazené kondenzované mléko v plechovce ponořte do hrnce s vodou a 2 hodiny na mírném plameni vařte. Mléko v konzervě zkaramelizuje.


PRALINKOVÁ KÁVAPralinková káva


    • 100 ml silné kávy Jacobs Velvet Crema
    • 250 g tmavé čokolády
    • 4 lžíce oblíbeného alkoholu, například brandy
    • 300 ml smetany ke šlehání
    • 1 lžíce třtinového cukru
    • kakao + instantní káva Jacobs na poprášení + pralinky k podávání

Nalámejte 50 g čokolády do rendlíku a zalijte ji 100 ml smetany. Nechte na mírném ohni zcela rozpustit. Pak vychlaďte (nejlépe přes noc) a vyšlehejte do tuha.
Poté nalámejte 200 g čokolády do rendlíku. Přilijte 200 ml smetany, kávu a přidejte alkohol. Míchejte do úplného rozpuštění. Směs rozdělte do šálků. Ozdobte připravenou pařížskou šlehačkou, poprašte kakaem a instantní kávou a podávejte s pralinkami.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech:

Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !