Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech

7. 12. 2023 | Vaření, recepty
-Komerční sdělení-
JACOBS







Vstupte do světa mimořádných chutí a hřejivé atmosféry v době, kdy za okny dýchá nelítostná zima. Najděte útěchu i teplé objetí v šálku horké kávy a nechte se unést kreativitou při přípravě lahůdek, které udělají z každého doušku nezapomenutelný okamžik. 

Vyzkoušejte slaďoučké kávové kuličky, jež pohladí vaše chuťové buňky, nebo nechte svou kávu ožít v nečekaných kombinacích s marshmallows, až po špetku dobrodružství s whisky a likérem. Odkryjte nový rozměr chutí s lahodnou instantní kávou Jacobs Velvet Crema, kterou nyní najdete i v novém praktickém balení.

káva Jacobs VelvetTIP: Ponořte se do bohaté sametové pěny a plné, výrazné chuti kávy Jacobs Velvet Crema s oříškovými tóny, kterou nově můžete zakoupit v praktickém balení. To jednoduše přesypte do originální sklenice, a v okamžiku tak prodlužte její životnost.

S balením o 180 g, kterým naplníte celou sklenici, připravíte 108 šálků lahodné kávy snadno a rychle. Doplňte svoji dózu s rozpustnou kávou Jacobs Velvet Crema v novém balení! Doporučená maloobchodní cena je 139,90 Kč, více informací najdete na www.kavajacobs.cz


Jacobs Velvet Crema. 100% CREMA, 100% POŽITEK.



KÁVOVÉ KULIČKYlahodnou instantní kávou Jacobs Velvet Crema


    • 2 lžičky instantní kávy Jacobs Velvet Crema
    • 100 g drcených sušenek nebo polámaného cukroví
    • 100 g slazeného kondenzovaného mléka
    • 100 g másla
    • strouhané ořechy a kakao na obalení

Drcené sušenky pokapejte kávou rozpouštěnou ve 3 lžících horké vody, vmíchejte zahřáté kondenzované mléko a rozpuštěné máslo. Vytvarujte kuličky a obalte je ve strouhaných ořeších nebo kakau a nechte odležet v lednici.


KÁVA & MARSHMALLOWSKÁVA & MARSHMALLOWS


    • 1 lžíce instantní kávy Jacobs Velvet Crema
    • 350 ml mléka
    • 1 lžíce tmavého cukru
    • 2 lžíce kakaa holandského typu
    • ½ lžičky mleté skořice
    • špetka muškátového oříšku
    • špetka chilli koření
    • špetka soli
Na ozdobu:
    • bonbóny marshmallows
    • čokoládové čočky, čokoládový a karamelový sirup
    • šlehačka

V kastrůlku za stálého míchání zahřejte mléko, cukr, kakao, kávu, koření a sůl. Rozdělte do dvou šálků, ozdobte šlehačkou, marshmallows, čokoládovými čočkami a polijte sirupy.


KÁVA S KAHLÚOUKÁVA S KAHLÚOU


    • 300 ml kávy Jacobs Krönung
    • 2 lžičky karamelového kondenzovaného mléka
    • 40 ml whisky
    • 40 ml kávového likéru Kahlúa
    • šlehačka
    • střepy ze slaného karamelu na ozdobu

Do silnostěnných sklenic vlijte kávu, whisky a likér. Oslaďte karamelovým salkem a ozdobte šlehačkou s karamelovými střepy.

Jak na karamelové střepy?
200 g cukru vsypte do velké pánve a na nízkém plameni zahřívejte. Jakmile karamel dosáhne tmavě zlaté barvy, nalijte ho na pečicí papír potřený tukem, posypte vločkovou solí a nechte zchladnout a ztuhnout. Po vychladnutí rozlámejte na střepy.
Nesehnali jsme karamelové kondenzované mléko?
Slazené kondenzované mléko v plechovce ponořte do hrnce s vodou a 2 hodiny na mírném plameni vařte. Mléko v konzervě zkaramelizuje.


PRALINKOVÁ KÁVAPralinková káva


    • 100 ml silné kávy Jacobs Velvet Crema
    • 250 g tmavé čokolády
    • 4 lžíce oblíbeného alkoholu, například brandy
    • 300 ml smetany ke šlehání
    • 1 lžíce třtinového cukru
    • kakao + instantní káva Jacobs na poprášení + pralinky k podávání

Nalámejte 50 g čokolády do rendlíku a zalijte ji 100 ml smetany. Nechte na mírném ohni zcela rozpustit. Pak vychlaďte (nejlépe přes noc) a vyšlehejte do tuha.
Poté nalámejte 200 g čokolády do rendlíku. Přilijte 200 ml smetany, kávu a přidejte alkohol. Míchejte do úplného rozpuštění. Směs rozdělte do šálků. Ozdobte připravenou pařížskou šlehačkou, poprašte kakaem a instantní kávou a podávejte s pralinkami.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech:

Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
Odhalte neotřelé kombinace kávy v originálních receptech
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles