Vydala:
Euromedia Group k.s., Ikar
Rok vydání: 2008
Počet stran: 160 str.
Cena: 219 Kč
Formát: 215x276 mm, 842 g
vázaná
Paštiky a teriny patří již několik století do repertoáru pravého kuchařského umění. Zejména francouzští paštikáři se těšili světové proslulosti a působili na všech evropských panovnických dvorech.
Klasické teriny a paštiky se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího nebo vepřového masa či drůbeže vznikly moderní předpisy také na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert dnes můžeme podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše.

Téměř 120 receptů nabízí pestrá lahůdková díla studené a teplé kuchyně, která lze harmonicky zařadit na delikátní jídelníček.
Více informací o této knize Paštiky a teriny se dozvíte také na stránkách Knižního webu .
ZUZI
ChytráŽena.cz