Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečeme podle hvězd: Drzý chlap v kuchyni

20. 11. 2016 | Televizní tipy
Skoro každý kuchař či milovník dobrého jídla má někde schované recepty po mamince, tetě či babičce, které patří mezi domácí poklady a bez kterých se neobejde žádná rodinná sešlost nebo oslava. Kuchař Martin Kincl také objevil vaření poprvé v kuchyni svojí mámy, která ho naučila spoustu dobrot. Ve své kuchařské show Pečeme podle hvězd pátrá po tom, jaké rodinné recepty opatrují známé osobnosti. V posledním díle mu svá jídla naservírují hudebník Matěj Ruppert a jeho táta Karel. Uvidíte již v neděli 20. listopadu v 16.10 na Primě.

Pečeme podle hvězd – 20.11. 2016:


„Chlap v kuchyni když vaří, by měl být drzý
,“ těmito slovy popisuje svůj přístup k vaření Karel Ruppert, otec hudebníka Matěje Rupperta. Podle svých slov vaří rád a celkem často, i když každý den to prý není. „Mne to musí napadnout večer nebo v noci, musí to na mne přijít. A pokud mě to takhle nenapadne, vaří žena,“ směje se Ruppert senior a junior jej doplňuje: „Zajímavé je, že nás oba to napadne tak po sedmém pivu.“ Pánové prozradí, že mají za sebou i zkušenosti se společným vařením, které ale nakonec ukončila sousedka Lenka. „Když na nás už potřetí zavolala požárníky, toho společného kuchaření jsme radši zanechali,“ vzpomínají. V tom, co je v kuchyni nejdůležitější, mají ale jasno: dobrá nálada, ostré nože a trpělivost.

Pečeme podle hvězd: Drzý chlap v kuchyniPro diváky a kuchaře Martina Kincla si menu připravili společně. Rozhodli se pro – dle jejich slov – vyhlášeného šumavského pečeného králíka s opečenými bramborami a salátkem caprese, který připraví podle stylu italské kamarádky Ornelly Tomassi. „Recept na králíka mne napadl, když jsem jednou přišel po 7 pivech domů a měl jsem takové vnuknutí – králík. Řekl jsem si, že to ale chce zkusit nějakou změnu. Pojďme šokovat, pojďme převrátit celý kulinářský svět! A napadla mne kacířská myšlenka, že se podívám na internet a najdu tam něco velice zajímavého. A podařilo se! Vetkneme králíka do majonézy a upečeme,“ pochlubí se se smíchem Matěj. I s dezertem zůstanou otec se synem na krásné Šumavě a upečou šumavský borůvkový koláč. „Ten se u nás v rodině peče už asi 122 let. My dva jsme ho ale ještě ani jednou nepekli,“ říká s trochou obav v hlase Ruppert starší.

Jejich hostitel Martin na oplátku upeče králičí hřbet s konfitovaným bramborem, pyré z curry fazolí a jablečným ragú. Dezertem v jeho podání pak bude borůvkový koláč s pudinkem.

Jaké bylo krédo Karla Rupperta při výchově syna Matěje? Co podědil syn po tátovi? A co mají společného chalupa, hasiči a autobus? Dozvíte se v show Pečeme podle hvězd.

Dvanáctý díl kuchařské show Pečeme podle hvězd uvidíte již v neděli 20.11. 2016 v 16.10 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !