Autorky: Monika Horsáková,
Kamila Teslíková, Jana Strýčková
Rok vydání: 2008
Počet stran: 216 str.
Cena: 299 Kč
Formát: 168 x 235 mm, pevná vazba
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur?
A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
Knihu Pod pokličkou 3 si můžete zakoupit na eshopu České televize.
ZUZI
Chytrá Žena.cz