Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům

25. 06. 2024 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

Snickers a fotbalové hvězdy společně oživují největší národní „vlastňáky“


Snickers






Značka Snickers spojila síly s fotbalovými superhvězdami – Bukayo Sakou a Lukou Modrićem – a společně s nimi zahájila svou nejnovější kampaň. V té pomáhá fotbalovým fanouškům vyhnout se „vlastňákům“. Značka čokolád, která je hrdou součástí Mars Inc., nabízí lidem strategii na to, jak tyto nepříjemné okamžiky překonat – vítěznou strategii poháněnou tyčinkami Snickers.

Hlavní televizní reklama se odehrává v holičství, kde si zákazník nechává ostříhat vlasy, zatímco je hluboce ponořený do fotbalového zápasu na obrazovce.

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákůmTim usedá do křesla mezi zákazníky, oči upřené na obrazovku, kde sleduje zápas svého týmu. Neudrží emoce na uzdě a na oslavu vítězného gólu prudce vyskočí ze sedadla, a kvůli tomu mu holič omylem ustřihne pruh vlasů. Do holičství následně přichází posila, tu hraje Bukayo Saka, a připomíná Timovi „vlastňák“, který si právě dal.

Na pomoc Timovi přichází asistent holiče, Luka Modrić, a jako dokonalé rychlé řešení jeho úsměvné chyby mu nabídne Snickers. Na obrazovce se objeví slogan kampaně – Vlastňák? Možná jen potřebuješ Snickers.

Kromě toho, že jsou od dnešního dne hvězdami televizních obrazovek, Saka a Modrić také sdílejí prostřednictvím krátkého videa svůj pohled na některé z největších chyb fotbalových fanoušků. V něm hodnotí největší „vlastňáky“ milovníků fotbalu – zmeškání gólu, protože jste si šli zrovna koupit párek, příchod na stadion s lístkem v mobilu v momentě, kdy se vám každou chvíli vybije. „Vlastňáky“ oba hráči hodnotí od jedné do deseti a navíc odhalují i nějaké své vlastní.

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
Bukayo Saka poznamenal: „Všichni jsme někdy mimo hřiště udělali trapné ‚vlastňáky‘, ale nechat se ostříhat během zápasu svého týmu je jasná desítka na stupnici. Bylo skvělé vstoupit do hereckého světa po boku Luky a spolupracovat s týmem Snickers, aby se to stalo!“

Luka Modrić dodal: „Vlastňáky se budou stávat, i když je těžké si je přiznat – takže někdy prostě potřebujete Snickers, abyste se vrátili do hry. Byla to skvělá zábava hodnotit a bodovat nejvtipnější fotbalové chyby fanoušků, a dokonce být na jeden den asistentem holiče.“
 
„Víme, že fanoušci ne vždy všechno zvládnou správně, takže jsme chtěli upozornit na největší ‚vlastňáky‘ národa, a kdo lépe by je mohl oživit než dvě z největších jmen ve fotbale. Kampaň s nadhledem se Sakou a Modrićem povzbuzuje fotbalové fanoušky, aby se zasmáli svým přešlapům, zatímco Snickers poskytuje pocit spokojenosti, který vás zachrání v momentech, kdy byste nejraději strčili hlavu do písku,” říká Réka Tóth Portfolio Manager Central Europe.
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům:

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !