Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům

25. 06. 2024 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

Snickers a fotbalové hvězdy společně oživují největší národní „vlastňáky“


Snickers






Značka Snickers spojila síly s fotbalovými superhvězdami – Bukayo Sakou a Lukou Modrićem – a společně s nimi zahájila svou nejnovější kampaň. V té pomáhá fotbalovým fanouškům vyhnout se „vlastňákům“. Značka čokolád, která je hrdou součástí Mars Inc., nabízí lidem strategii na to, jak tyto nepříjemné okamžiky překonat – vítěznou strategii poháněnou tyčinkami Snickers.

Hlavní televizní reklama se odehrává v holičství, kde si zákazník nechává ostříhat vlasy, zatímco je hluboce ponořený do fotbalového zápasu na obrazovce.

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákůmTim usedá do křesla mezi zákazníky, oči upřené na obrazovku, kde sleduje zápas svého týmu. Neudrží emoce na uzdě a na oslavu vítězného gólu prudce vyskočí ze sedadla, a kvůli tomu mu holič omylem ustřihne pruh vlasů. Do holičství následně přichází posila, tu hraje Bukayo Saka, a připomíná Timovi „vlastňák“, který si právě dal.

Na pomoc Timovi přichází asistent holiče, Luka Modrić, a jako dokonalé rychlé řešení jeho úsměvné chyby mu nabídne Snickers. Na obrazovce se objeví slogan kampaně – Vlastňák? Možná jen potřebuješ Snickers.

Kromě toho, že jsou od dnešního dne hvězdami televizních obrazovek, Saka a Modrić také sdílejí prostřednictvím krátkého videa svůj pohled na některé z největších chyb fotbalových fanoušků. V něm hodnotí největší „vlastňáky“ milovníků fotbalu – zmeškání gólu, protože jste si šli zrovna koupit párek, příchod na stadion s lístkem v mobilu v momentě, kdy se vám každou chvíli vybije. „Vlastňáky“ oba hráči hodnotí od jedné do deseti a navíc odhalují i nějaké své vlastní.

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
Bukayo Saka poznamenal: „Všichni jsme někdy mimo hřiště udělali trapné ‚vlastňáky‘, ale nechat se ostříhat během zápasu svého týmu je jasná desítka na stupnici. Bylo skvělé vstoupit do hereckého světa po boku Luky a spolupracovat s týmem Snickers, aby se to stalo!“

Luka Modrić dodal: „Vlastňáky se budou stávat, i když je těžké si je přiznat – takže někdy prostě potřebujete Snickers, abyste se vrátili do hry. Byla to skvělá zábava hodnotit a bodovat nejvtipnější fotbalové chyby fanoušků, a dokonce být na jeden den asistentem holiče.“
 
„Víme, že fanoušci ne vždy všechno zvládnou správně, takže jsme chtěli upozornit na největší ‚vlastňáky‘ národa, a kdo lépe by je mohl oživit než dvě z největších jmen ve fotbale. Kampaň s nadhledem se Sakou a Modrićem povzbuzuje fotbalové fanoušky, aby se zasmáli svým přešlapům, zatímco Snickers poskytuje pocit spokojenosti, který vás zachrání v momentech, kdy byste nejraději strčili hlavu do písku,” říká Réka Tóth Portfolio Manager Central Europe.
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům:

Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
Snickers spojuje síly s fotbalovými hvězdami Sakou a Modrićem v nové kampani: Jak se vyhnout vlastňákům
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles