Ano, šéfe – 21.1. 2016:
Šlendrián v kuchyni je totiž jedna z mála věcí, které opravdu bytostně nesnáší, a rozhodně se nebojí dát to náležitě najevo. Umí ale ukázat i svou vlídnou tvář a tam, kde se snaží, dokáže výraznou proměnu ocenit. Nenechte si proto ujít reprízu dalšího dílu páté řady úspěšného pořadu Ano, šéfe!

Kromě restaurace v zámku sídlí ještě vlastivědné muzeum, je zde expozice černého divadla a v největším sále je music club. Není proto divu, že zde pravidelně straší... Pan Raba naplňuje klasický obraz poctivého českého podnikatele – dře jako kůň, ale nic z toho nemá. Restaurace denně rozváží sto jídel za vyloženě dumpingovou cenu a zároveň slouží spíše jako jídelna pro obec Choltice. Není divu, že pak pro lepší gastronomii nezbývá místo – zámek se snaží vkusem vyhovět podzámčí. Provozovatel sice hýří nápady o centru zdravé gastronomie, ale na jejich provedení mu prostě už nezbývá energie...
Zdeněk naskočí do bludného kruhu hotovek a specializovaných akcí. Po delší době má před sebou partnera, který se nejen nestaví na zadní, ale poměrně razantně aplikuje změny, které mu Zdeněk navrhne. Díky tomu, že v kuchyni Krabovi úřadují dvě oběti českého gastronomického školství, se Zdeněk vžije také do role kuchařského mistra, kterému nezbývá, než naučit kuchaře základy jejich řemesla. Pobyt na zámku inspiruje Zdeňka nakonec k neobvyklému kroku, kterým se stylově rozloučí. Ale jak bylo řečeno již na začátku – boj s blafy nikdy nekončí...