A to tak moc, že první den chce Jitce a Santovi servírovat pizzu celou od krve, protože si pořeže ruku. Další den si renomé přece jenom trochu vylepší – pizzu umí výbornou a guláš jakbysmet. Ale i přes slib Jitce má v sobě v poledne už třetí pivo.
Jitka se Santem si tak musí poradit nejen s jeho problémem s alkoholem, ale i s naprosto nejasným konceptem hospody, která, ač má v názvu „krčma“, se tváří spíš jako sport bar a jejím největším tahákem je pizza. Majitel hospody ale vařit umí a opravdu se snaží zlepšit, takže to s ním Paganovi nemíní vzdát. Zvládnou mu pomoct nejen s hospodou, ale i s jeho problémem s alkoholem?
Jitka Pagana dlouhé roky provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností.
Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím a hospodám, ale budou také moci nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. Ten je plný humoru a emocí, což je určitě dáno i tím, že Jitka se před mnoha lety provdala za Sicilana a Santo jako správný syn své matce neodporuje – má totiž německou výchovu, ale i italskou vášeň a hlavu plnou vlastních nápadů.