Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci - 21. 8. 2023

21. 08. 2023 | Televizní tipy
Také v tomto týdnu se Policie v akci bude muset postavit k mnoha případům. Jak si poradí s přestupky i trestnými činy? Asistovat bude u rvačky kvůli jízdence i při pokusu o sebevraždu. Dívejte se a zde malá ochutnávka.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Zátah na lichváře

Během běžné hlídky je Delta 112 odvolána na nedaleké náměstí, kde se podle dispečinku povaluje opuštěné zavazadlo, ke kterému se nikdo nehlásí. Hlídka zjistí, že zavazadlo je negativní, a když se chystá odjet, obrátí se na ně muž, který potřebuje pomoc. Prý má právě na tomto místě předat mužům, od kterých si půjčil peníze, určitou částku, tu ale nemá. Muži mu vyhrožují prostřednictvím SMS, vyhrožují rodině… 

Policie v akci - 21. 8. 2023Muž u kostela je zjevně vyděšený, zatím nic nehlásil, protože se bojí o rodinu. Policie je vždy na takové případy připravena, vše jde řešit. Je zřejmé, že se muž s vymahači nedohodne a potřeboval by pomoc policie. Jenže to není správný postup. Nejprve je třeba informovat policii, aby se mohla připravit na případný zásah. Hlídka má v tomto případě pouhých deset minut na přípravu. Dispečink kontaktuje kriminální policii i další hlídku, protože tohle nemůže zařídit jediná hlídka. Je potřeba dohledat kamerový systém. 

Také se policisté musí ukrýt, aby muž – vymahač – přišel a nezmizel rovnou. Hlídky se prostřednictvím vysílaček koordinují, je třeba zabránit komukoli v útěku. Kamerovým systémem jsou zachyceni dva podezřelí. Blíží se k muži, který vše nahlásil. Hlídka 112 se spojí s druhou hlídkou a zvažují další postup. Mají informaci o tom, že jeden muž je ozbrojen. Když začne akce, je třeba mít informace o dalších hlídkách. 

Muži jsou rychle zpacifikováni, je jim odebrána zbraň. Zákrok byl úspěšný, pachatelé nedostali šanci uniknout. Podle hodnocení Tomáše Soukupa šlo o amatérský počin. Kompletní zákrok je popsán. Muži budou odvezeni na služebnu. Zatčení muži dál vyhrožují oznamovateli. Tento případ má šťastný konec, je vždy ale dobré i takové případy řešit s dostatečným předstihem.

Na televizních obrazovkách se 21. 8. 2023 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !