Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování

20. 06. 2013 | Televizní tipy
Grilovat může doopravdy každej,“ tvrdí šéf, který v tomto směru provedl na Prima family už docela slušnou osvětu. „Není na tom nic složitýho, žádná nukleární věda. Důležité je vědět, jak a kde koupit nejvhodnější maso, jak ho připravit, jak udělat nějakou sympatickou marinádu a jak to dát na konci všechno dobře dohromady,“ to jsou základy grilovací abecedy Zdeňka Pohlreicha. Nenechte si ujít další díl pořadu Vařte jako šéf 20.6. 2013 ve 21.30 na Prima family.

Vařte jako šéf – 20.6. 2013 – grilování:


Na programu dalšího dílu Vařte jako šéf s datem 20.6. 2013 je tentokrát grilování: dokonalý biftek, marinovaná vepřová panenka a „Amerika ve spreji“ – šéfův luxusní hamburger. Trojlístek učedníků se dovzdělá v „hovězím zeměpisu“. Ví Kuba, kde se nachází svíčková? Odkud by Tereza uřízla T-bone steak? Kde by Jakub hledal flank steak a kde leží „roh hovězího“? Tereza se z toho až rozpláče…

Vařte jako šéf 20.6. 2013 – GrilováníKdyž máme pěkný kousek masa, měli bychom ho také umět naporcovat, samozřejmě chutně upéct a nechat odpočinout. Proč? Co udělá pár minut odležení, šéf předvede se svými studenty na malém zátěžovém testu – a to doslova. Věděli jste, že hamburger nepochází z Ameriky, ale z Hamburku? Tenhle bude z Prahy – a potečou vám sliny! Tentokrát si zahřešíme, ale příště to ve čtvrtek napravíme. V poslední lekci šéfova vaření nás na Prima family čeká lehká moderní kuchyně.

Jak je na tom trojlístek šéfových studentů s grilováním?


Jakubovi se při představě grilování vybaví léto, sluníčko, vůně pečeného masa. Když si u něj ale někdo objedná steak „well done“, pak zákazníka velmi lituje. „To je opravdu zabíjení masa,“ myslí si v dalším dílu Vařte jako šéf s datem 20.6. 2013.

Tereza se zasní nad obrovskou party se spoustou lidí, kteří si užívají a baví se během nedělního odpoledne. A k tomu patří hamburger, který je tak šťavnatý, že když se do něho zakousne, celá se zamaže… To ale patří k věci a výsledek stojí za to!

Kuba má svého favorita na gril a je to vepřová krkovice, protože „je hrozně šťavnatá a má ji fakt rád“. A taky neohrnuje nos nad grilovacím kořením, které používá. Jak s tím narazí u šéfa? Zaslouží si ochutnat burger, „co vás vystřelí až na měsíc“? Nebo bude po zbytek lekce běhat za trest jako „francouzská spojka“? To uvidíme v dalším dílu pořadu Vařte jako šéf s datem 20.6. 2013.

Sledujte nový pořad Vařte jako šéf již ve čtvrtek 20.6. 2013.
Tentokrát vás Zdeněk Pohlreich nechá nahlédnout do tajů grilování.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování:

Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování
Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování
Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování
Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování
Vařte jako šéf 20.6. 2013 – Grilování
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !