Co by mělo jídlo od Davida splňovat? Chce servírovat takové pokrmy, které upoutají oči hosta, naladí chuťové a čichové buňky, plně uspokojí žaludek. Každý host musí cítit, že je pro něj připraveno s největší pečlivostí.
Věnovat se budeme tématu detoxu, a hlavně bezmasé kuchyni. Jak říká sám David, jednou týdně maso k jídlu stačí. Takže co takhle dát si něco z řepy, pyré ze žluté čočky nebo pracovat s lilkem? I taková kouzla vám David představí.
Inovace, bylinky a spousta zdraví. To vše se vám může v lednu hodit. Zelenina totiž obsahuje látky, které snadno nastartují organismu a dodají mu potřebné mikronutrienty. Tak se dívejte.
Sledujte pořad Ve varu v neděli 28. 1. od 15.05 na Primě!
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová