Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky TV Prima, s novou řadou pořadu Rozpal to, šéfe! – a je na co se těšit: Víte, jak připravit ten nejlepší steak? Z jakého druhu masa, co k němu podávat a jak ho servírovat? Pro Zdeňka Pohlreicha je to hračka! V nové sérii „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak v každém díle! Nenechejte si ujít Zdeňkovy pochoutky na gril, včetně receptů, díky kterým i pod širým nebem můžete zůstat labužníkem.
Navíc se bude grilovat v českých luzích a hájích a Zdeněk dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá také na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má svoje neopakovatelné kouzlo.
V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu Rib Eye Steak s pečeným bramborem, houbový burger a další zajímavé recepty, které stojí za to vyzkoušet.
Zdeněk Pohlreich je profesionálem nejen v kuchyni, ale také před kamerou. „Jeho hláška: „Slyším to divný ticho, tak já to raději vezmu rovnou ještě jednou,“ je skvělým důkazem profesionality a sebereflexe. Stejně jako: „Ještě to budeme točit chvíli a roztřískám to tady. Nebo taky ne, protože jsem profesionální. Tak jedem.“
Na place zkrátka všichni odváděli skvělou práci, ale také se zvládli bavit. A to je v dnešní vystresované době umění. Výsledek týmového snažení se Zdeňkem v čele mohou diváci posoudit a ohodnotit již za pár dní.
Shrnuto podtrženo: Je čas připravit se na léto společně s profíkem, který u grilu rozhodně není žádným nováčkem, ale zkušeným matadorem. A kde hledat inspiraci, než u těch nejlepších, že?