Grilujete rádi? Chcete se dozvědět jak zásady zdravého grilování, tak nové chutné recepty? Pak si nenechte reprízy pořadu se Zdeňkem Pohlreichem! Zdeněk vám odhalí tajemství správné přípravy, nakládání i samotného grilování těch nejlákavějších lahůdek, ať už masových, rybích, zeleninových, či takových kombinací, jaké by vás třeba ani nenapadly. Kromě toho se dozvíte i nejrůznější rady a triky, které vám grilování ulehčí. Pochoutky, které Zdeněk Pohlreich připravuje přímo před zraky diváků, si pak můžete sami vyzkoušet, podělí se s vámi i o své recepty. To vše samozřejmě se svým typickým humorem.
A než se nám jídlo dogriluje, dozvíme se prostřednictvím Haliny Pawlowské coby redaktorky, která přijíždí „šéfa“ vyzpovídat, i spoustu zajímavých věcí z jeho života, o tom, jaký je vlastně Zdeněk člověk a spoustu dalších zajímavostí.
Šéf na grilu – 6.9. 2015:
A co budeme grilovat dnes?
Drůbeží maso všeho druhu. Drůbež – především kuřecí maso je u nás velmi oblíbené a i z něj se dají vykouzlit skvělé lahůdky. Zdeněk Pohlreich nám opět ukáže, jaké drůbeží maso se na gril hodí, jak je správně připravit a ochutit, aby nebylo ani vysušené, ani napůl syrové, a přidá několik zajímavých tipů a triků.
Nenechte si ujít 6.9. 2015 reprízu oblíbeného pořadu Šéf na grilu se Zdeňkem Pohlreichem v 18:05 na Primě!
Zdroj, foto:
Prima
Vendula Vrablová
Tento článek také můžete