Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šimon Bilina se postaví na stranu zákona a bude v ohrožení

13. 06. 2024 | Televizní tipy
Šimon Bilina coby Adam Hruška odhalí v seriálu ZOO nelegální chovnou stanici hadů. Spolu s policistou Břéťou v podání Filipa Kaňkovského jdou po chovatelích a to je přivede až k situaci, kdy se ocitnou tváří v tvář ozbrojeným pašerákům. 

Chtějí zachránit nelegálně chované vzácné hady, což přivede Šimona Bilina a Filipa Kaňkovského na polní cestu, kde se jejich postavy ocitnou v ohrožení. Břéťa zastaví auto, které vypadá zprvu nenápadně, ale nakonec se s Haďákem dostanou do velkého nebezpečí, ze kterého jim trochu překvapivě pomůže Sid.

Šimon Bilina se postaví na stranu zákona a bude v ohrožení„Takové natáčení miluju. Je to přesně to koření, co dochutí tu spoustu dnů v ateliérech,“ vzpomíná na adrenalinové natáčení Šimon Bilina, kterého v seriálu přepadnou a budou na něj mířit pistolí. „Připojili se k nám v tomto případě kaskadéři. Je to speciální živočišný druh. Neskrývám, že tento druh vyhledávám a směju se jejich vtipům, protože oni jsou vtipní tak, že padáte do kolen. Je to banda skvělých ogarů a každý má za sebou silný příběh.“

Ruce nad hlavou, pistole míří na těla a o drama tak nemají tihle dva nouzi. To hercům vyhovuje a na place se v tu chvíli odehrávají i vtípky. „Točit s Filipem Kaňkovským alias Kaňourem je radostný tanec. Filip má charisma, co zastavuje ptáky v letu, a jeho ostrovtip umí rozzářit i sochu,“ vybarvuje svého parťáka Bilina, jehož Adam nakonec z celé situace vyvázne bez újmy.

A jak? V pravou chvíli se objeví nečekaná záchrana, o kterou se postará Michaela Pecháčková.
V poslední sezóně seriálu ZOO nás čeká hned několik dramatických situací. Hlavním hrdinům půjde o život, někdo se bude těšit na nový přírůstek do rodiny a velké finále se neobejde ani bez svatebních zvonů. 

Viky (Eva Burešová) bude bojovat se zájmem o svou novou kolekci. Podnikání se jí rozjede tak, že nebude stíhat. Do toho se Petr (Robert Urban) pohádá s Ester (Nelly Řehořová) a ta odejde. Viky se rozhodne pomoct jejich vztah urovnat. Filip (Tomáš Klus) se zase co nejvíc snaží pomáhat Viky, ale především začne vybírat zásnubní prsten. Jenže jednoho se dne objeví záhadná žena, která Viky přinese něco po její matce.

Izy (Lucie Černá) a Tes (Barbora Černá) budou řešit problémy ve svém stánku s občerstvením a do toho se přidají obavy, že by Tes mohla jít do vězení. Ta je ale rozhodnutá trest přijmout, přijde-li. Liga spravedlivých tak bude muset zasáhnout.

Sid (Michaela Pecháčková) a Adam (Šimon Bilina) si musí zvykat na novou životní situaci, když v tu chvíli zasáhne těžká rána osudu. Sid se s Alicí (Sabina Laurinová) se chystají na jógový retreat a v zoo se objeví velmi útočný had, o kterého se musí Adam postarat. Jenže všechno má fatální následky, Adam skončí v kómatu a Sid stojí před životní zkoušku. Naštěstí má vydatnou podporu své rodiny, ale nejhorší myšlenky ji neopouští. Alice se Sidonií (Jana Švandová) si o ni dělají starost a rozhodnou se ji v plánu, kdy chce zavolat k Adamovu uzdravení šamana, podpořit.

Marie Roklová (Veronika Freimanová) se vrací do práce. Tam musí hned s Tamarou (Eliška Brumovská) a Břéťou (Filip Kaňkovský) řešit situaci s agresivními lvy. Ředitelské křeslo je volné, ale Roklová nechce vést zoo dlouhodobě, osloví tedy Lubora Brázdu (Pavel Nečas). Jenže ten o žádný záskok nemá zájem. Starosta proto vyhlásí výběrové řízení a místo si chystá pro svého synovce.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šimon Bilina se postaví na stranu zákona a bude v ohrožení:

Šimon Bilina se postaví na stranu zákona a bude v ohrožení
Šimon Bilina se postaví na stranu zákona a bude v ohrožení
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !